Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Huh? Paris Hilton slaat handen ineen met Lidl!

Huh? Paris Hilton slaat handen ineen met Lidl!

Huh? Paris Hilton slaat handen ineen met Lidl!

Paris Hilton begeeft zich doorgaans in de wereld van glitter en glamour en zij en haar familie zwemmen in het geld. Je zou dus denken dat ze niet zo snel een budgetsupermarkt zou aanmoedigen, maar toch is de blondine een samenwerking aangegaan met de Duitse supermarktketen Lidl. Say what?!

Haarstyling
Nu hoef je niet te verwachten dat ze een dansje zal gaan doen voor een stuk kaas of dat ze binnenkort in een reclamefilmpje voor een zak wortels te zien zal zijn. Nee, Paris heeft haar naam verbonden aan een aantal haar haarstyling-apparaten die exclusief verkrijgbaar zullen zijn bij Lidl.

Paris producten
Onder meer de Paris Hilton-haardroger, de Paris Hilton-roterende heteluchtborstel en de Paris Hilton-krultang kun je vanaf vandaag bemachtigen bij Lidl. In totaal heeft de Amerikaanse 7 producten op de markt gebracht in samenwerking met de keten.

Britney Spears
Paris is niet de eerste celebrity die haar naam aan Lidl heeft verbonden, want zangeres Britney Spears ging haar in 2012 al voor. Ook Britney had destijds een aantal verzorgingsproducten met haar naam in de Duitse supermarkt liggen. Fans van Paris hebben verbaasd gereageerd op de samenwerking, maar wij zijn stiekem best een beetje benieuwd. En jij?

 

Bron: RTL

Lees ook: