Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verdrietig nieuws: Hugo Kennis en verloofde zijn uit elkaar

Verdrietig nieuws: Hugo Kennis en verloofde zijn uit elkaar

Verdrietig nieuws: Hugo Kennis en verloofde zijn uit elkaar

Een week geleden kwam het nieuws naar buiten dat Hugo Kennis en verloofde Sander even een stapje terug wilde doen of wat dingen uit te praten. Toch lijkt het er nu op dat de twee niet dichter bij elkaar, maar verder uit elkaar zijn gegroeid door de pauze. Albert Verlinde meldt in Shownieuws dat het stel nu definitief uit elkaar is. 

Hugo Kennis en verloofde uit elkaar

Sander en Hugo zijn al zes jaar samen en twee jaar geleden zijn ze verloofd. Door corona kon het grote feest vorig jaar niet doorgaan, maar dit jaar zou het huwelijk dan eindelijk plaatsvinden. Helaas namen de twee een aantal weken geleden even pauze om dingen uit de praten.

Kogel door de kerk

Toch moet Albert Verlinde in de uitzending van Shownieuws nu minder leuk nieuws melden: “Ik heb inderdaad vernomen dat de kogel door de kerk is en dat ze definitief uit elkaar zijn en ze ook afstand nemen van elkaar.”

Podcast

Hugo is sinds 2015 samen met Sander en hebben samen een huis in Oostzaan. Door het dipje in de relatie van Hugo en Sander besloot de tv-kok toch even tijdelijk naar Amsterdam te gaan. “We proberen elkaar even wat ruimte te geven,” vertelde Kennis open en eerlijk in zijn eigen podcast Dit Komt Nooit Meer Goed.

Taboe

Hugo wilde het nieuws graag bekend maken omdat praten over problemen in relaties nog altijd taboe is. “Iedere relatie heeft ups en downs en we zitten even in een down. Er zijn zoveel dingen waar een taboe overheen hangt en dat kun je maar op één manier doorbreken: door het te zeggen.”

Lees ook
Mooi: tv-kok Hugo Kennis heeft bijzondere en hartverwarmende verjaardagswens

Hoop houden

Hugo wilde goede hoop houden op een goede afloop. “Ik hoop wel dat we eruit komen. Echt heel erg. Ik hou echt van deze jongen”, zei hij vorige week nog. Maar helaas voor Hugo en Sander blijkt deze week dat het niet meer werkte.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hugo Kennis (@hugokennis)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hugo Kennis (@hugokennis)

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram