Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > House of Cards stopt na zes seizoenen op Netflix

House of Cards stopt na zes seizoenen op Netflix

Celebs
House of Cards stopt na zes seizoenen op Netflix

Slecht nieuws voor fans van Frank en Claire Underwood. House of Cards stopt en het zesde seizoen van hitserie wordt ook het laatste seizoen. De laatste reeks telt weer dertien afleveringen, zo meldt The Hollywood Reporter.

Lees ook: ‘House of Cards’-actrice Robin Wright eiste evenveel geld als Kevin Spacey

De successerie vertelt de carrière van de meedogenloze politicus Frank Underwood in Washington. De hoofdrol wordt gespeeld door Kevin Spacey, die talloze prijzen won voor zijn vertolking. Opvallend genoeg komt het nieuws op dezelfde dag dat Spacey veel opschudding veroorzaakte met zijn reactie op een beschuldiging van een jonge acteur die hij in 1986 seksueel belaagd zou hebben. Spacey stelde zich het incident niet te kunnen herinneren maar bood wel zijn excuses aan. Ook erkende de 58-jarige acteur dat hij inderdaad homoseksueel is, iets waarover al lang werd gespeculeerd.

House of Cards stopt… maar waarom?

Eerder op de dag stelde zender Netflix, die House of Cards uitzendt, geen reactie te geven op de bekentenis van Spacey. Officieel hangt het besluit te stoppen ook niet samen met alle rumoer. De beslissing zou namelijk maanden geleden al zijn gemaakt, maar het lijkt wel de zoveelste tegenslag voor Kevin. Zijn oeuvreprijs is door de organisatie van de Internationale Emmy Awards ingetrokken. Voor de fans is er trouwens wél een lichtpuntje: Netflix zou al aan het nadenken zijn over een spin-off van de populaire serie.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron en beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee