Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Naaktfoto’s van ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale gelekt

Naaktfoto’s van ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale gelekt

Naaktfoto’s van ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale gelekt

De plaag van hackers die de telefoons van (vooral vrouwelijke) celebs kapen, kent een nieuw slachtoffer: Lucy Hale (27). Sinds haar mobiel gehackt werd, circuleren er verschillende naaktfoto’s van de ‘Pretty Little Liars’-actrice op het web. 

Er staan in elk geval twee foto’s van Lucy online waarop ze topless poseert. Hale is volop aan het strijden om de foto’s offline te laten halen.

Aanklacht wegens schending van privacy

De privéfoto’s werden gepubliceerd op de website Celeb Jihad met een pornografisch bijschrift. Volgens de Amerikaanse roddelwebsite TMZ schreef Hales advocaat Marty Singer al een brief naar Celeb Jihad – waarop nog meer naaktfoto’s van andere celebs te zien zijn – waarin hij dreigt de website aan te klagen indien de foto’s van de 27-jarige actrice niet offline worden gehaald.

Zoveelste slachtoffer

Lucy Hale is niet de eerste beroemdheid wier privacy werd geschonden door smartphonehacking. Ook van actrices Jennifer Lawrence en Maisie Williams (Aria Stark uit ‘Game Of Thrones’) verschenen er naaktfoto’s online zonder hun medeweten of toestemming.

Fans van de ster steunen Hale via berichten op Twitter en Instagram en hopen met haar dat de foto’s snel van het web verdwijnen.

Lees ook: