Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prachtig: hoogzwangere Monique Smit deelt foto van ontblote buik

Prachtig: hoogzwangere Monique Smit deelt foto van ontblote buik

Prachtig: hoogzwangere Monique Smit deelt foto van ontblote buik

Monique Smit is aan de laatste loodjes van haar zwangerschap begonnen. Haar buik is dan ook al flink gegroeid en op een nieuwe foto is te zien hoe goed de zangeres eruit ziet. En dat valt ook al haar volgers op.

“In mei leggen alle vogels een ei…? Ik wacht liever nog even 2 maandjes!”, schrijft Monique bij het stralende kiekje. Inmiddels is ze dus 7 maanden zwanger, maar pas in januari maakte ze dit heuglijke nieuws bekend. Ze wilde dit namelijk tegelijk doen met het uitbrengen van haar single Gebarentaal.

Complimenten

Haar volgers laten massaal weten hoe fantastisch de Volendamse eruit ziet. “Je bent mooi zwanger, Monique”, luidt een van de reacties. “Mooi, eerlijk en puur! Jij en je buik zijn prachtig!”

De tekst gaat verder onder de foto.

Miskraam

Hoewel de zangeres momenteel op een roze wolk leeft, is dat tussen de geboorte van haar zoontje Noah (3) en deze zwangerschap wel anders geweest. In een openhartig interview vertelde Monique onlangs een miskraam te hebben gehad. “Het ging mis op de verjaardag van Martijn (vriend, red.), dus we hadden een huis vol visite. Ik ben altijd van de problemen, Martijn zoekt naar oplossingen. Hij zei: ‘Nee joh, komt goed, we zien het morgen wel.’ Maar het kwam niet goed. Het was nog heel vroeg in de zwangerschap, na twee maanden, maar dat vond ik toch heel heftig.”

Lees ook
Zien: Josje Huisman showt ontblote post-babybuik zónder Photoshop en filters

Onheil

Door die gebeurtenis durfde het zusje van Jan dit keer pas na drie maanden te accepteren dat het nu wel zou blijven zitten. “Tot die tijd lukte het me niet eens 
om te denken aan de datum waarop ik 
ben uitgerekend. Ik was veel te bang om daarmee onheil over mezelf af te roepen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram