Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoogzwangere Katja Schuurman toont babybump op familiekiekje

Hoogzwangere Katja Schuurman toont babybump op familiekiekje

Hoogzwangere Katja Schuurman toont babybump op familiekiekje

Katja Schuurman (45) is inmiddels ruim over de helft van haar zwangerschap. Het kan dan ook niet meer lang duren voordat de familie Schuurman een meisje rijker is. Haar zus Birgit (42) deelt een liefdevolle foto op Instagram.

Op de foto staan Katja en Birgit in een innige omhelzing verwikkeld. “Drie meisjes op een foto”, schrijft Birgit bij het kiekje. De complimenten stromen binnen: “Wat ziet je zus er goed uit. Twee mooie vrouwen en een powergirl op komst”, zo schrijft iemand.

Niet veel zorgen

Katja maakt zich niet extra veel zorgen om haar zwangerschap gezien de coronacrisis. “Ik ben niet meer of minder angstig dan andere mensen.” Dat komt mede door alle research die ze gedaan heeft. “Ik schijn, met de kennis die er is, niet extra kwetsbaar te zijn. Dus daar ga ik maar vanuit.”

Zuid-Afrika

Het kindje dat Schuurman verwacht, is verwekt in Zuid-Afrika. Eerder werden er vraagtekens bij gezet wanneer Katja precies zwanger zou zijn geraakt van haar partner Freek van Noortwijk (31), want ze verbleef volgens eigen zeggen een maand lang alléén in Zuid-Afrika voor een yoga-retreat. Anderen beweerden dat Katja daar in een ontwenningskliniek zou hebben gezeten, hetgeen de presentatrice tegenspreekt. Hoe dan ook, feit is dat Katja onder de Zuid-Afrikaanse zon in verwachting is geraakt.

Lees ook
Volgers gaan stuk om ‘sexy’ foto van Birgit en Katja Schuurman: ‘Hilarisch!’

Stiefvader

“Ons kindje is daar verwekt toen ik bij Katja ben geweest”, vertelde van Noortwijk eerder aan Story. Freek is al jaren stiefvader van Sammie (9), het dochtertje dat Katja kreeg uit haar eerste huwelijk met Thijs Römer. Is hij al nerveus dat er straks een baby bij komt? “Misschien bagatelliseer ik het allemaal wel een beetje, maar ik moet zeggen dat ik me op dit moment eigenlijk nog helemaal nergens druk om maak. Ik ben vooral blij dat het ons gelukt is om zwanger te worden, dat overheerst bij mij.”

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: ANP, Instagram