Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Spoiler alert! Dít hoofdpersonage overlijdt in Grey’s Anatomy: ‘ergste sinds dood McDreamy’

Spoiler alert! Dít hoofdpersonage overlijdt in Grey’s Anatomy: ‘ergste sinds dood McDreamy’

Spoiler alert! Dít hoofdpersonage overlijdt in Grey’s Anatomy: ‘ergste sinds dood McDreamy’

We hebben al van veel van onze favoriete personages uit Grey’s Anatomy afscheid moeten nemen. De sterfgevallen in de serie zijn bijna niet meer bij te houden… En gisteravond overleed er weer een ster van de show, in de aflevering die in Amerika al werd uitgezonden. Snik!

Spoiler alert! Een waarschuwing voordat je verder leest: dit artikel gaat over seizoen 17 van Grey’s Anatomy, dat nog niet in Nederland wordt uitgezonden.

Geliefde arts

Dat de schrijvers van Grey’s Anatomy er geen moeite mee hebben om de hoofdpersonages in de ziekenhuisserie te laten sterven, weten we. Over sommige van deze sterfgevallen zijn wij nog steeds niet heen. (McDreamy, George O’Malley, snik…) En helaas, wederom legt nu één van de meest geliefde artsen het loodje.

‘Ergste sinds McDreamy’

Het personage dat de laatste aflevering niet overleeft, is Andrew DeLuca, een ex-vriend van Meredith Grey. De arts, gespeeld door Giacomo Gianniotti, speelde sinds het elfde seizoen in de serie en werd in het dertiende seizoen onderdeel van de vaste cast.  Fans zijn er dan ook he-le-maal niet blij mee dat hij zo onverwachts aan zijn einde komt. Sommige kijkers noemen het zelfs “het ergste plotselinge sterfgeval sinds de dood van McDreamy”, die zes jaar geleden uit de serie verdween.

Lees ook
La Casa de Papel’-fan? Déze nieuwe Spaanstalige thrillerserie is nóg spannender en bíjna te zien

Held

Onverwachts dus, maar hij sterft wel als een held. Hij confronteert een mensenhandelaar en wordt vervolgens neergestoken. Zijn collega’s in het ziekenhuis proberen hem nog te redden, maar tijdens de operatie overlijdt Andrew. Acteur Giacomo Gianniotti reageerde op Twitter op het overlijden van zijn personage: “Dank aan alle fans die net zo veel van Deluca hielden als ik. Het vertellen van zijn verhaal was een grote eer.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, HLN | Beeld: Brunopress