Je bent hier: Home > Celebs > Smelt: hongerige Teddy duidelijk jaloers op slurpende papa Waylon

Smelt: hongerige Teddy duidelijk jaloers op slurpende papa Waylon

Celebs
Smelt: hongerige Teddy duidelijk jaloers op slurpende papa Waylon

Met regelmaat zien we Teddy, de dochter van Bibi Breijman en Waylon, voorbij komen op Instagram en keer op keer weet ze weer de nodige harten te stelen. Met het nieuwste filmpje dat de zanger heeft gedeeld, is dat zeker niet anders. Die grote ogen en dat lachje… té schattig!

Op de beelden is te zien hoe Waylon een grote kom noedels voor zich heeft staan en Teddy op zijn schoot zit. De zanger slurpt met behulp van stokjes de sliertjes uit de kom, terwijl zijn dochter vol aandacht toekijkt. Enne, haar glinsterende oogjes verraden dat ze stiekem ook wel een hapje lust. “Vies doen is onze hobby!”, schrijft de trotse vader erbij. “Mama kan er trouwens ook wat van… #slurpenensmeren”

Prachtige blik

Die mooie ogen van Teddy vallen ook de fans van Waylon direct op. “Wat een heerlijk kind toch, en die ogen geweldig!”, luidt een van de reacties. Een ander laat weten: “Wat lief, ze neemt alles in haar op met haar mooi grote ogen!”

Lees ook
Zó cute: Waylon en Bibi zetten Teddy-tattoo op vaderdag

Puberzoon

Op 24 november 2018 werden Waylon en Teddy de trotse ouders van Teddy. Het meisje is het eerste kind van de twee samen; de zanger heeft ook een zoon uit een eerdere relatie. En zó ziet de 16-jarige jongen eruit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vies doen is onze hobby!! Mama kan er trouwens ook wat van… #slurpenensmeren

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee