Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hollands trots Natalie la Rose wint muziekprijs!

Hollands trots Natalie la Rose wint muziekprijs!

Hollands trots Natalie la Rose wint muziekprijs!

Zangeres Natalie la Rose (27) werd in een klap wereldberoemd met haar monsterhit Somebody. Haar succesvolle carrière wordt nu bekroond met een European Border Breakers Awards (EBBA) 2017, die ze tijdens muziekfestival Noorderslag in Groningen uitgereikt zal krijgen.

Muziekcarrière
La Rose woont en werkt al een aantal jaar in Los Angeles, waar ze flink aan de weg timmert aan haar muziekcarrière. Haar eerste single Somebody belandde niet alleen in Nederland in de hitlijsten, maar behaalde ook een hoge positie in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Denemarken, Duitsland, Zweden en Frankrijk. De zangeres, danseres en songwriter tekende in 2013 een platencontract bij Music Group (I.M.G.), het muzieklabel van rapper Flo Rida. Wowza!

Platendeal
De EBBA-award zal aan tien aanstormende artiesten uitgereikt worden tijdens het Eurisonic Noorderslag festival in Groningen. Het muziekfestival duurt van 11 tot 14 januari 2017. Natalie is tot nu toe de eerste Nederlandse artiest die is aangekondigd. Even vergeten hoe haar eerste single ging? Hieronder kun je hem beluisteren. Dance, girl!

Bron: RTL Boulevard, Youtube

Lees ook: