Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoera! Topmodel Candice Swanepoel is mama geworden!

Hoera! Topmodel Candice Swanepoel is mama geworden!

Hoera! Topmodel Candice Swanepoel is mama geworden!

Nog meer babynieuws! ‘Victoria’s Secret’ Angel Candice Swanepoel en haar verloofde Hermann Nicoli zijn gisteren de trotse ouders geworden van een zoontje, genaamd Anacã. Het is voor beide ouders hun eerste kindje.

Een goede vriend van het koppel liet gisteren via Instagram weten dat het topmodel bevallen was van haar eerste zoontje. Candice en Hermann vormen al 11 jaar een paar en zijn sinds vorig jaar ook verloofd. De trouw hebben ze nog eventjes uitgesteld omdat het topmodel zwanger was en ze zich volledig wilden focussen op het kindje. Candice plaatste ook geregeld foto’s van haar zwangere buik op Instagram en kon niet wachten om voor de eerste keer mama te worden. Het koppel verklapte in augustus ook al de naam die ze samen gekozen hadden, Anacã, wat in het Braziliaans kraagpapegaai betekent. Nu is het enkel nog wachten op de eerste foto van de kleine spruit. Gefeliciteerd!

THE MOST BEAUTIFUL MAMA 👼🏼💙 Congratulations!! @angelcandices @hermannicoli Welcome Anacã!!! Already sooo much LOVE for you and the new family! 🙏🏼🎉💙

Een foto die is geplaatst door Jerome Duran (@jeromeduran) op

All you need is love, love Love is all you need. 💙

Een foto die is geplaatst door Candice Swanepoel (@angelcandices) op

Lees ook: