Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > HOERA: deze ster uit ‘Geordie Shore’ verwacht een eerste kindje

HOERA: deze ster uit ‘Geordie Shore’ verwacht een eerste kindje

HOERA: deze ster uit ‘Geordie Shore’ verwacht een eerste kindje

Van een ware babyboom in realityshowland gesproken! Nadat drie (!) sterren uit ‘The Hills’ onlangs al hadden aangekondigd dat ze een kindje verwachten, mag binnenkort ook een van de castleden van ‘Geordie Shore’ de rol van ‘ouder’ aan z’n cv toevoegen. 

‘Helemaal in de wolken’

De 32-jarige Greg Lake, bekend van het eerste seizoen van ‘Geordie Shore‘, en zijn vriendin Jennifer Metcalfe (34) verwachten hun eerste kindje. Het koppel zou ‘helemaal in de wolken’ zijn met het blijde nieuws. ‘Ze hebben het al aan al hun vrienden en familie verteld. Iedereen is superblij voor hen’, aldus een bron.

Great feed at @buddahbaroffical London with my ❤️ ce soir 👫😋🍸🍸🐽🐽 @greglake_

Een bericht gedeeld door Jen Metcalfe (@missjenjomet) op


Het koppel heeft het nieuws nog niet bevestigd aan de pers, maar sprak in eerdere interviews wel erg openhartig over hun kinderwens. In april vorig jaar zei Lake nog in ‘OK! Magazine’: ‘Ik denk dat ik graag twee kinderen zou hebben. Een jongen en een meisje zou leuk zijn. Ik heb twee neefjes en ik vind het geweldig om tijd met hen door te brengen’.

Lake en Metcalfe – vooral bekend voor haar rol van Mercedes McQueen in de Britse soap ‘Hollyoaks‘ – leerden elkaar kennen in 2012, een jaar na zijn deelname aan ‘Geordie Shore’.

Lees ook: