Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > HOERA! Raffaëla Paton gaat trouwen

HOERA! Raffaëla Paton gaat trouwen

HOERA! Raffaëla Paton gaat trouwen

Het was voor Raffaëla Paton een loodzwaar jaar, maar 2017 ziet er alvast veel rooskleuriger uit. De zangeres werd namelijk ten huwelijk gevraagd door haar vriend Ray Dekker, met wie ze nog maar een paar maanden samen is. En Raffaëla zei volmondig ja!

De voorbije maanden leefde Raffaëla Paton in een bubbel van onzekerheid. Haar dochterje Beautifull Hope werd eind oktober naar het ziekenhuis gesneld omdat ze een dubbele longontsteking en een longembolie had en deze ervoor zorgden dat haar lichaam er op snelle tijd hard op achteruit ging. Het 10-jarige meisje verbleef een tijdje op de intensive care, maar knapte na een geslaagde operatie al terug een beetje op. Tijdens deze hopeloze tijd stond vriend Ray Dekker de hele tijd aan haar zijde. “De eerste weken met hem waren hemels en daarna was hij er voor mij in de moeilijkste tijd van mijn leven”, vertelde de zanger in een interview met Story. “Met deze man wil ik oud worden.”

Relatie

En zo dacht Ray Dekker er duidelijk ook over, want hij ging zopas op een knie en vroeg Raffaëla om met hem te trouwen. “Ik zag het aanzoek totaal niet aankomen,” zei de 33-jarige zangeres. “Maar ik heb met heel mijn hart ‘ja’ gezegd.” Ray en Raffaëla leerden elkaar kennen achter de schermen bij de musical Hair, waarin de Idols-winnares een rol speelt, maar het kwam niet meteen tot een relatie. “We vonden elkaar meteen leuk, en er bloeide iets op tussen ons, maar op dat moment had hij nog een relatie“, vervolgt Raffaëla. “Toen heb ik het meteen weer afgekapt. Hij had een vrouw en twee kleine kinderen, en dat zag ik niet zitten. Ik ben zelf ooit het slachtoffer geweest van een man die er allerlei vriendinnen op na hield. Dat wilde ik een andere vrouw niet aandoen.”

Eeuwige trouw

 

Voor de première van de musical Hair vertelde Ray aan de zangeres dat hij zijn relatie verbroken had en dat hij ‘helemaal voor haar wilde gaan‘. “Maar zover was ik nog niet”, legt ze uit. “Bij Stage Entertainment ben ik toen gaan rondvragen. Iedereen was enthousiast over hem. Het kwam erop neer dat hij een lot uit de loterij was.”

Een trouwdatum staat nog niet vast want er zijn enkele dingen die eerst nog moeten gebeuren. “Ten eerste wil ik mij focussen op het herstel van Beautifull Hope. Dat is het allerbelangrijkste. En hij moet gaan rouwen om zijn verbroken relatie.”

Alvast gefeliciteerd!

Lees ook: