Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoera! Qmusic-dj Wietze de Jager is vader geworden

Hoera! Qmusic-dj Wietze de Jager is vader geworden

Hoera! Qmusic-dj Wietze de Jager is vader geworden

Qmusic-dj’s Wietze de Jager en Lieke Veld zijn vrijdag de trotse ouders geworden van een dochtertje. Wietze maakte het nieuws deze ochtend zelf bekend in de ochtenduitzending van Qmusic: “Ik heb echt de knapste baby van Nederland.”

Het meisje kreeg de naam Juul Bettie de Jager en is volgens de radio-dj de knapste baby van Nederland. Collega Mattie belde de trotse vader deze ochtend op en die kon enkel vol lof praten over zijn eerste spruit. ”Het gaat goed, ik leef op adrenaline”, vertelde Wietze. “Ik heb niet veel geslapen afgelopen weekend, maar ik voel me nog heel goed en fit. Ik wil alleen maar naar haar kijken!

Respect

De presentator had ook enkele mooie woorden voor zijn vrouw Lieke. “Echt respect voor alle moeders. Het is zo’n enorme prestatie. Wat zij heeft geflikt, oh oh oh!” Wietze liet eerder al via sociale media weten dat de bevalling goed verlopen was. “Moeder en dochter maken het donders goed!”, schreef hij op Twitter.

Wietze en Lieke trouwden in september 2015 en maakten in juli van vorig jaar bekend dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje.

Gefeliciteerd!

Vrijdag 13 januari is Juul Bettie de Jager geboren! Moeder en dochter maken het donders goed! W.

Een foto die is geplaatst door Mattie & Wietze (@mattiewietze) op

Lees ook: