Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoera! Margot Robbie is dit weekend stiekem in het huwelijksbootje gestapt

Hoera! Margot Robbie is dit weekend stiekem in het huwelijksbootje gestapt

Hoera! Margot Robbie is dit weekend stiekem in het huwelijksbootje gestapt

Er waren al enkele geruchten dat Margot Robbie dit weekend in het huwelijksbootje gestapt zou zijn, maar de actrice had het nieuws nog niet bevestigd. Tot nu, want de blondine deelde een paar uur geleden een kiekje op Instagram waarop ze pronkt met een zilveren ring aan haar vinger. 

Volgens The Dailey Telegraph zouden Margot Robbie en haar vriend Tom Ackerley elkaar zondag het jawoord gegeven hebben in het thuisland van de actrice. Het koppel had zelf niets vermeld over het huwelijksfeest, maar blijkbaar zouden enkele familieleden foto’s van de ceremonie gedeeld hebben op sociale media. De beelden werden snel weer verwijderd, maar enkele trouwe fans hadden de kiekjes toch nog kunnen spotten. Zo zou de actrice rondgelopen hebben in een T-shirt met de boodschap ‘Say ‘I Do’ Down Under’.

Een fonkelende ringvinger

De geruchten zouden nu toch waar geweest zijn, want de actrice deelde enkele uren geleden een foto op Instagram waarop ze trots haar ringvinger toont aan de fans. Op de foto zien we de Australische zoenen met haar man waarbij ze op de voorgrond pronkt met een trouwring rond haar vinger. De twee tortelduifjes zouden dit weekend dus in het grootste geheim in het huwelijk zijn getreden, waarbij enkel een aantal familieleden en goede vrienden aanwezig waren. Margot zou door haar moeder naar het altaar begeleid zijn en haar zusje zou de bloemen gedragen hebben als bruidsmeisje.

Gefeliciteerd!

Een foto die door margotrobbie is geplaatst op

This guy 😍

Een foto die door margotrobbie is geplaatst op

Lees ook: