Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > HOERA! Kourtney Kardashian en Scott Disick zijn weer bij elkaar

HOERA! Kourtney Kardashian en Scott Disick zijn weer bij elkaar

HOERA! Kourtney Kardashian en Scott Disick zijn weer bij elkaar

De wereld zag er een beetje minder rooskleurig uit toen bekend werd dat Kourtney Kardashian en Scott Disick anderhalf jaar geleden uit elkaar gingen, maar beide partners spendeerden sindsdien nog veel tijd samen voor de kinderen. Het stel ging twee weken geleden nog samen op vakantie – zonder kinderen en camera’s – en zou daar hun romance terug nieuw leven hebben ingeblazen. 

Er waren al geruchten dat Scott en Kourtney elkaar terug gevonden zouden hebben, nadat er enkele pikante foto’s op sociale media verschenen. Disick plaatste namelijk een foto van zijn vakantie in Mexico waarop Kourtney haar derrière zorgvuldig aan de wereld – én aan hem – toont.

Views

Een foto die is geplaatst door Scott Disick (@letthelordbewithyou) op

Verschillende anonieme bronnen hebben aan E! news verteld dat Scott en Kourtney terug samen zouden zijn én zelfs al terug samen zouden wonen. “Scott is opnieuw bij haar ingetrokken en ze willen proberen om de brokken voor eens en voor altijd te lijmen. Hij is rustiger geworden en heeft niet meer gefeest. Ze willen hun relatie nog een kans geven voor hun kinderen.” 

De overdosis van zijn maatje Lamar Odom, de ex-partner van Khloe, zou hem volgens enkele vrienden wakker geschud hebben. Hij zou sinds het voorval geen alcohol meer gedronken hebben en ook de feestjes heeft hij aan zich laten voorbij gaan. Dit zou voor Kourtney dé verandering geweest zijn die ze nodig had om hem te kunnen vergeven en terug in huis te nemen. Lord Disick is back, ladies!

Lees ook: