Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > HOERA! Deze kandidaat is de winnaar van Expeditie Robinson

HOERA! Deze kandidaat is de winnaar van Expeditie Robinson

HOERA! Deze kandidaat is de winnaar van Expeditie Robinson

Ondanks het gebrek aan eten, de slapeloze nachten en de zware opdrachten wisten boerin Bertie, rapper Dio en wielrenner Thomas Dekker de finale te behalen. Gisteren volgde dan de spannende strijd om de winnaarstitel en er kon natuurlijk maar één iemand de beste zijn. En dat was boerin Bertie. 

De drie kandidaten omschreven de finale als een van de meest zenuwslopende en spannende finales in de geschiedenis van Expeditie Robinson. Thomas Dekker moest als eerste afhaken in het finalespel, waarna Dio en Bertie het in de allerlaatste opdracht moesten uitvechten. Bertie bleek na weken vertoeven op het afvallerseiland toch nog te sterk voor de rapper en werd aan het einde van de aflevering gekroond tot winnaar van de zeventiende editie van Expeditie Robinson.

Terug naar de boerenstiel

Bertie werd vorige week al aangeduid als lieveling van de kijkers en de boerin wist deze favorietenrol te behouden tot op het einde. Ze werd omschreven als een van de sterkste kandidaten nadat ze wekenlang moest verblijven op het afvallerseiland en uiteindelijk toch nog bij de laatste drie wist te eindigen. Na haar overwinning wil Bertie zich even verwijderen van het hele televisiegebeuren. “Het is nu wel even mooi geweest”, zei de nuchtere Bertie vandaag in het AD. “Ik zie mezelf niet als presentatrice, en al helemaal niet in een realitysoap. Ik geloof niet dat mijn leven zo boeiend is.”

Winnaar al bekend

Voor sommige fans was de laatste aflevering echter minder spannend dan anders omdat RTL de onthulling van de finale per ongeluk al op hun YouTube-kanaal had geplaatst. Op de beelden was te zien hoe Bertie de laatste proef tot een goed einde wist te brengen en uiteindelijk dus gekroond werd als winnares“Door een technische fout heeft er korte tijd een fragment online gestaan dat de uitslag onthult. Dit fragment is direct verwijderd, nadat het ontdekt werd. Wij betreuren dat dit gebeurd is”, liet de zender weten.

Gefeliciteerd Bertie!

Lees ook: