Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoera! Johnny de Mol blaast vandaag 39 kaarsjes uit

Hoera! Johnny de Mol blaast vandaag 39 kaarsjes uit

Hoera! Johnny de Mol blaast vandaag 39 kaarsjes uit

Het is vandaag feest in huize de Mol-van Schie, want Johnny de Mol is vandaag jarig! Het liefdeskoppel vierde vorige week nog de verjaardag van Anouk in Dubai, maar vandaag is het de presentator die 39 kaarsjes mag uitblazen.

Lees ook: Met deze ring vroeg Johnny de Mol zijn Anouk ten huwelijk

‘Kinderen zijn de allerleukste wezentjes op aarde. Ze zijn eerlijk, recht voor z’n raap en dat allemaal zonder aanzien des persoons, want het maakt een kind niks uit of jij zwart, wit, arm, rijk, jong of oud bent. Als jij het kind wat aandacht geeft en het echt ‘ziet’ dan ben jij zijn of haar grote voorbeeld. Het is het mooiste wat er is… dát en een avondje stevig drinken op je verjaardag natuurlijk! Rock&roller en weldoener in 1. Gaat prima hand in hand! Fijne dag allemaal!’, aldus Johnny op zijn Instagram.

Kleine Johnny

De presentator trakteert zijn volgers ter ere van zijn verjaardag dan ook op een prachtige foto van toen hij klein was. Met de prachtige tekst erbij laat hij nog maar eens weten een hart van goud te hebben en onwijs dol te zijn op kinderen. Dit levensjaar zal dan ook extra speciaal zijn voor Johnny, aangezien hij samen met Anouk een kindje verwacht. En dat is toch wel het allermooiste om naar uit te kijken, niet waar?

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: iStock, Instagram