Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoera! Jimmy Kimmel wordt binnenkort voor de tweede keer vader

Hoera! Jimmy Kimmel wordt binnenkort voor de tweede keer vader

Hoera! Jimmy Kimmel wordt binnenkort voor de tweede keer vader

De kinderen lijken er in Hollywood met de vleet uit te komen, want bijna elke dag is er wel een nieuwe zwangerschapsaankondiging. Ook vandaag, want de Amerikaanse talkshowhost  Jimmy Kimmel maakte gisteren bekend dat hij en zijn vrouw binnenkort een tweede kindje mogen verwelkomen.

Jimmy Kimmel had gisteren een topdag. Zo mocht hij niet alleen aankondigen dat hij in februari de Oscars zal presenteren, maar vertelde hij ook dat hij binnenkort voor de tweede keer vader zal worden. De presentator en zijn vrouw Molly McNearney werden in 2014 al de trotse ouders van een dochtertje Jane, en nu zou het kleine meisje er dus een broertje of zusje bij krijgen. “We hebben de eerste echo gedaan, wat raar is want het voelt alsof je je kind bespioneert”, grapte de presentator. Het geslacht van het tweede kindje zullen ze pas te weten komen bij de geboorte.

Oscars

Naast de baby-aankondiging kwam Kimmel ook met het goede nieuws dat hij in februari de Oscars zal presenteren. De presentator mocht in september die rol ook al voor zich nemen bij de Emmy’s en werd toen al genoemd als potentiële kandidaat voor de Oscars. “Ze zijn door een lange lijst met namen gegaan, en hebben uiteindelijk maar gekozen voor de kerel die toch al aan de overkant van de straat zit. Ik was gewoon het dichtst in de buurt”, zei de presentator gisteren in de talkshow. Jimmy Kimmel Live! wordt dagelijks opgenomen op Hollywood Boulevard, inderdaad schuin tegenover het Dolby Theater waar jaarlijks de Oscars georganiseerd worden.

Lees ook: