Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoera! Deze beauty werd gisterenavond gekroond tot ‘Mooiste Vrouw ter Wereld’

Hoera! Deze beauty werd gisterenavond gekroond tot ‘Mooiste Vrouw ter Wereld’

Hoera! Deze beauty werd gisterenavond gekroond tot ‘Mooiste Vrouw ter Wereld’

Ons land stuurde gisteren Rachelle Reijnders naar de schoonheidsverkiezing van Miss World 2016, maar het is de Brabantse schone niet gelukt om met het kroontje naar huis te keren. In totaal streden 120 kandidaten voor de titel van ‘mooiste vrouw ter wereld’, maar het was de 19-jarige Stephanie Del Valle uit Puerto Rico die de 66e editie van Miss World won.

Gisterenavond vertoefden 120 van de mooiste vrouwen ter wereld allemaal in Washington in de Verenigde Staten voor de schoonheidsverkiezing van Miss World 2016. Rachelle Reijnders vertegenwoordigde ons land gisteren in de Amerikaanse stad, maar wist niet in de top 20 te eindigen. De 24-jarige studente Health & Society liet het echter niet aan haar hart komen en reageerde op Facebook dat “het een avond was om nooit meer te vergeten”. De laatste keer dat Nederland Miss World won, is geleden van 1959 toen Corine Rottschäfer het kroontje mee naar huis nam.

De mooiste vrouw ter wereld

Het was uiteindelijk de 19-jarige Stephanie Del Valle uit Puerto Rico die gekroond werd als ‘mooiste vrouw ter wereld‘. Yaritza Miguelina Reyes Ramirez uit de Dominicaanse Republiek en Natasha Mannuela uit Indonesië werden respectievelijk tweede en derde. Onze zuiderburen stuurden de 22-jarige Lenty Frans, die gisterenavond in de top 10 wist te eindigen en gekroond werd tot ‘mooiste Europese kandidaat’.

Copyright: ANP

Lees ook: