Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoe snel beginnen Harry en Meghan aan kinderen?

Hoe snel beginnen Harry en Meghan aan kinderen?

Hoe snel beginnen Harry en Meghan aan kinderen?

Nu de bruiloft van prins Harry en Meghan Markle nadert, verschijnen er ook steeds meer geruchten over wat er daarná zal gebeuren. Het royal koppel heeft er eerder geen geheim van gemaakt dat ze graag kinderen willen. Wanneer beginnen ze met het stichten van een gezin?

Lees ook
Zin in: het ultieme sprookje – dat van Meghan en Harry – wordt verfilmd

Andere plannen
Volgens insiders willen ze dolgraag, maar is er geen haast. “Er is geen enkele druk. Zij hebben eerst nog grote plannen die zij als stel willen verwezenlijken voordat zij aan kinderen willen beginnen”, aldus een bekende van het stel in US Magazine.

De klok tikt
In een eerder interview hintte Harry ook al dat ze nog niet per sé snel aan kinderen willen beginnen. Toch vragen we ons af hoe lang het nu echt gaat duren, want Meghan wordt dit jaar al 37. Natuurlijk kun je op die leeftijd prima kinderen krijgen, maar de kans wordt wel steeds een stukje kleiner…

We wachten rustig af…
Wij gokken dat de eerste spruit van het stel sneller wordt aangekondigd dan gedacht. Harry en Meghan geven elkaar in mei het jawoord.

Lees ook
Vera Wang ontwerpt bruidstaarten voor Ladurée en wij willen per direct trouwen

 

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: ANP