Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoe lief: verrassing André Hazes zorgt voor tranen bij zus Roxeanne

Hoe lief: verrassing André Hazes zorgt voor tranen bij zus Roxeanne

Celebs
Hoe lief: verrassing André Hazes zorgt voor tranen bij zus Roxeanne

Nu er een verzoening tussen André en Roxeanne Hazes heeft plaatsgevonden, zoeken broer en zus elkaar steeds meer op. De relatie tussen de twee lijkt dan ook weer de goede kant op te gaan. En om dat een soort van te vieren, besloot André Hazes zijn zus dit weekend te verrassen. 

Leuke verrassing voor de eerste rij

Tijden de Zomerconcerten in het Olympisch Stadion in Amsterdam, wat onder andere door John Ewbank, Bas Smit en Nicolette van Dam georganiseerd wordt, stond André afgelopen weekend op het podium op te treden. Naast vriendin Monique en zoontje André junior, zaten ook neefje Fender en zus Roxeanne in het publiek. En voor laatstgenoemde had André een leuke verrassing in petto.

Ik Was Toch Je Meisje

“En dan nu een kleine verrassing voor de eerste linie”, laat André weten. Het publiek weet al snel dat dit voor één van zijn familieleden in de VIP-area bedoeld is, en wanneer de band begint met spelen, weet ook Roxeanne dat zij diegene is de André in het zonnetje wil zetten. André zingt namelijk het begin van haar hit Ik Was Toch Je Meisje, en dat zorgt bij zijn zus voor een lach en een traan. “Was het even ongemakkelijk? Jongens, mijn zus is er! Ik ben blij dat je er bent, schat”, roept André door de microfoon.

Lees ook 
André laat zich uit over ruzie tussen Rachel en Roxeanne: ‘Zij zijn nog een tandje erger met elkaar’

Verzoening

André liet onlangs al weten erg blij te zien met de hereniging met zijn zus. “De woorden dat ze nu anders over de situatie denkt, omdat ze zelf moeder is. ‘Ik stond achter ma, maar dat had ik nooit moeten doen. Je bent mijn broertje en ik ben je te lang kwijt geweest.’ Dan heb je mij en dan is het weer goed. Daar ben ik enorm blij mee. Dat meen ik echt”, liet hij eerder weten. Ook Roxeanne is maar wat blij dat ze haar broertje terugheeft en deelde onlangs een prachtige foto van het gezin.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee