Je bent hier: Home > Celebs > Hilarisch: prinses Alexia loopt te ‘kutten’ op de piste en blijkt ook maar gewoon een normale tiener

Hilarisch: prinses Alexia loopt te ‘kutten’ op de piste en blijkt ook maar gewoon een normale tiener

Celebs
Hilarisch: prinses Alexia loopt te ‘kutten’ op de piste en blijkt ook maar gewoon een normale tiener

Ieder jaar is het weer smullen: het fotomoment van de Oranjes op de besneeuwde piste in Lech. Niet alleen vanwege de prachtige en mooie foto’s van de Hollandse royals, maar natuurlijk ook wegens de grappige momenten die er toch áltijd weer tussenzitten. Het meest hilarische fragment van 2020: Alexia (14) al scheldend in de skilift.

Skilift-lol

Traditiegetrouw poseert de Koninklijke familie aan de start van hun jaarlijkse wintersporttrip naar Oostenrijk voor de Nederlandse pers, zodat ze de rest van hun verblijf met rust gelaten zullen worden. Daarbij komt de skilift ook dikwijls voorbij, vaak dé plek voor een lachwekkend momentje.

Lekker aankutten

Ook dit jaar was dat het geval, toen prinses Alexia plaatsnam voor een ritje naar boven. Terwijl de lift haar de helling op trekt, zwaait ze naar de vele journalisten. Als ze daarbij één van haar skistokken laat vallen, blijkt dat ze behalve prinses ook maar een doodnormale tiener is; “Kut, kut!”, roept ze, terwijl ze achterom kijkt naar haar achterblijvende stok. Gelukkig schiet nichtje Leonore (dochter van prins Constantijn en Laurentien) te hulp door de stok voor haar mee naar boven te nemen.

De tekst gaat verder onder de video.

Lees ook
Hoe leuk: zien we prinses Alexia binnenkort terug in ‘The Voice Kids’?

Ook Ariane de klos

Alexia is niet de eerste prinses die ruziet met de skilift. Flink wat jaren geleden, in 2014, lagen we al krom om de jongste telg van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De toen zevenjarige Ariane was niet helemaal juist op het stoeltje van de lift gaan zitten, waardoor ze eraf viel. Ze bleef hangen aan het stoeltje en werd al roepend om hulp door de sneeuw naar boven gesleept. Een beetje sneu, maar vooral heel grappig. Ieder jaar hopen we stiekem toch weer op zo’n pareltje van een fragment. XD

Bekijk het fragment (haha) vanaf 0.25:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee