Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hilarisch! Kim-Lian kruipt in de huid van Oh Oh-deelneemster

Hilarisch! Kim-Lian kruipt in de huid van Oh Oh-deelneemster

Hilarisch! Kim-Lian kruipt in de huid van Oh Oh-deelneemster

Kim-Lian van der Meij is een vaste columniste bij Flair en is morgenavond te zien in het programma De TV Kantine van Carlo Boszhard. Hiervoor kruipt ze in de huid van een Bekende Nederlander en de eer gaat deze keer naar Oh Oh Daar Gaan We Weer-ster Geneviève.

We hebben wel even twee keer moeten kijken om haar te herkennen, maar het is wel degelijk Kim-Lian die verschuild gaat onder de vermomming. De presentatrice kreeg een speciale blonde pruik aangemeten en fake lippen opgeplakt. De 36-jarige Kim-Lian deelde het hilarische resultaat zelf in een filmpje op Instagram.

Het was heel leuk om eventjes een lekker wijf te zijn, met heel grote dikke tieten en heel grote opgespoten lippen en plaknagels”, zegt Kim-Lian. “Maar nu gaat het eraf.” De visagiste haalt vervolgens de opgeplakte lippen eraf en dat geeft de presentatrice naar eigen zeggen “een lekker gevoel”. Daarna volgt ook nog de blonde pruik. “Kijk, it’s me! Dat hadden jullie niet gezien hé, dat ik het was”, lacht de SBS-ster.

Hoe Geneviève erop reageerde? Die kon er gelukkig wel om lachen. De blondine kreeg namelijk vorige zondag al een voorproefje te zien in Carlo’s TV Café.

Lekker wijf 😜 #deTVKantine #OhOhDaarGaanWeWeer Geneviève Fox ❤️

Een video die is geplaatst door @kimlianvdmeij op

Lees ook: