Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hilarisch: dronken Gordon doet verslag van Golden Globes (en zijn mega modeflater)

Hilarisch: dronken Gordon doet verslag van Golden Globes (en zijn mega modeflater)

Hilarisch: dronken Gordon doet verslag van Golden Globes (en zijn mega modeflater)

Bijna alle sterren op de rode loper van de Golden Globes, die gisteravond voor de 75e keer werden uitgereikt, gaven zondag gehoor aan de oproep om gekleed in zwart te verschijnen bij de awardshow. Daarmee protesteerden zij tegen seksueel geweld in Hollywood. ‘Onze’ eigenste Gordon sort of ‘missed the memo’ en sloeg een flinke modeflater.

Lees ook:
Binnenkijken in de Gooise villa van Gordon

Lekker opvallend
Gordon had voor de gelegenheid namelijk een knalrood pak uit de kast getrokken. In principe een prima outfit, maar op deze gelegenheid – waarbij voor de verandering letterlijk iedereen zich aan de dresscode had gehouden – viel Goor toch behoorlijk uit de toon.

(Fotobron: Facebook Gordon)

Dubbele tong
Gelukkig kon-ie er zelf wel om lachen, zo was vanmorgen vroeg op Radio 538 te horen, waar hij knetterdronken in de uitzending te horen was. “Ik schaamde me dood”, gierde hij ietwat onverstaanbaar tijdens het gesprek. “Iedereen vol respect en ik het rood. Ik kan er nog steeds niet over uit. Het is toch hysterisch”, aldus Gordon, die haast niet bijkwam van het lachen (beluister zeker even het fragment als je kunt, want het is bést wel lollig).

Onderonsje met Oprah
Gordon, die op uitnodiging van de belgische entertainment journaliste Kristen Morato naar Hollywood mocht, had zo te horen de avond van zijn leven. Naast dat het érg gezellig was en de drank ‘m aardig goed smaakte, sprak hij op het glamour event ook nog eens met niemand minder dan Oprah Winfrey, die een ouvre-award kreeg en een dijk van een speech gaf, babbelde hij met zijn “droomman” acteur Chris Hemsworth en Jack Nicholson.

Sprankelend in zwart
Maar om even terug te komen op die dresscode: er waren een hele hoop looks wél fantastisch geslaagd. Naast dat dus zo’n beetje iedere ster in het zwart op de rode loper verscheen, droegen velen ook een speld van de Time’s Up-beweging. Dat begin vorige week aangekondigde initiatief van 300 bekende vrouwen, onder wie Reese Witherspoon, Meryl Streep en Natalie Portman, uit de entertainmentwereld heeft in een paar dagen 15 miljoen dollar opgehaald. Dat geld wordt gebruikt voor een fonds waaruit juridische kosten van minder bevoorrechte slachtoffers van seksueel misbruik betaald zullen worden.

We zetten de mooiste ‘zwarte’ looks voor je op een rij:

Time’s Up-initiatiefneemster Reese Witherspoon en Eva Longoria

Game of Thrones-actrice Lena Headey:

Actrice Lily James:

Actrice Salma hayek en Ashley Judd:

Oprah Winfrey:

Actrice Sarah Jessica Parker:

Game of Thrones-actrice Emilia Clarke:

Actrice Angelina Jolie:

Zangeres Mariah Carey met actrices America Ferrera, Natalie Portman, Emma Stone voormalig toptennisster Billie Jean King:

Actrice Kate Hudson:

Fifty Shades-hoofdrolspeelster Dakota Johnson:

Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown:

The Crown-hoofdrolspelers Claire Foy en Matt Smith:

Actrice Catherine Zeta Jones:

Actrice Nicole Kidman en haar man, countryzanger Keith Urban:

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: ANP, Instagram Gordon