Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hilarisch! Drake playbackt op Taylor Swift in nieuwe Apple-reclame

Hilarisch! Drake playbackt op Taylor Swift in nieuwe Apple-reclame

Hilarisch! Drake playbackt op Taylor Swift in nieuwe Apple-reclame

Herinneren jullie je het filmpje nog waarin Taylor Swift van haar loopband valt terwijl ze playbackt op een nummer van Drake? Wel, het incident was een reclamestunt van Apple voor zijn nieuwe muziekservice en ging vrijwel meteen viral. Blijkbaar kon Drake het filmpje wel smaken want nu komt hij zelf met een gelijkaardige video, waarin hij ons een kijkje in zijn work-out-routine gunt. 

En wat blijkt? Terwijl Drake gewichten heft, houdt hij ervan om te playbacken op ‘Bad Blood’ van Taylor Swift. De Apple-reclame werd gisteren voor het eerst getoond tijdens de American Music Awards en hoewel de zangeres niet aanwezig was, gaf ze haar goedkeuring via sociale media. Drake was een van de grote winnaars van de avond – de rapper keerde met 3 beeldjes naar huis – en leek tevreden met zijn nieuwste stunt.

Eerder waren er al geruchten dat Taylor Swift en Drake zwaar aan het flirten waren, en zelfs hét nieuwe it-koppel zouden vormen, maar tot nu toe werd er nog niets officieel bevestigd. Anonieme bronnen vertelden dat het voornamelijk Taylor is die nog twijfelt aan de romance, maar Drake zou er alles aan doen om haar te overtuigen. Zoals bijvoorbeeld cadeautjes kopen voor de katten van de zangeres. Beide sterren zouden ook samen de studio zijn ingedoken voor toekomstige projecten.

Hieronder kan je het filmpje van Taylor nog even terugzien!

Lees ook: