Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hilarisch: zó erg genoot Adele van Beyoncé’s Coachella-optreden

Hilarisch: zó erg genoot Adele van Beyoncé’s Coachella-optreden

Hilarisch: zó erg genoot Adele van Beyoncé’s Coachella-optreden

Het moge duidelijk zijn: wie niet op het Amerikaanse festival Coachella was afgelopen weekend, heeft het beste, indrukwekkendste en bijzonderste optreden ter wereld ooit gemist. Juist, dat van Beyoncé. Niet alleen fans zijn vol lof over de zangeres, maar ook wereldberoemde collega’s hebben met open mond naar het unieke podiumspektakel gekeken. Zo ook Adele, die haar aanstekelijke enthousiasme deelde met haar Instagramvolgers.

Lees ook
Destiny’s Child maakt een comeback op het podium van Coachella

Bey is als godin voor Adele

Adele heeft haar “liefde” en bewondering voor Queen Bey nooit onder stoelen of banken gestoken. Zo sprak ze tijdens haar concerten meermaals uit dat Beyoncé haar grote voorbeeld is en liet ze vorig jaar in haar Grammy-speech weten het “onbegrijpelijk” te vinden dat zij de prijs voor Beste Album (25) kreeg en niet Beyoncé (Lemonade), die ze werkelijk “aanbidt”, zo zegt ze zelf. Ze brak haar prijs zelfs door midden om ‘m te delen met Bey.

Dansende Adele

Toen Beyoncé afgelopen weekend voor het eerst sinds haar bevalling van de tweeling in juni 2017 weer optrad, zat Adele thuis – in comfy joggingpak – op het puntje van haar stoel voor de tv om mee te genieten van de show. Al snel bleek die stoel overbodig, want de Britse Hello-zangeres kon onmogelijk stil blijven zitten tijdens het ‘vuurwerk’ waar Bey voor zorgde aan de andere kant van de wereld. Op Instagram konden Adele’s volgers zien hóe erg ze van de show genoot (en da’s best lollig om te zien).

Mood 1 #Beychella

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Mood 2 #Beychella

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Mood 3 #Beychella

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Nog niets gezien van Bey’s performance? Een kleine impressie:

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Beeld: Hollandse Hoogte