Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Híer wil Kate Middleton bevallen van haar derde kindje

Híer wil Kate Middleton bevallen van haar derde kindje

Híer wil Kate Middleton bevallen van haar derde kindje

De pers en sommige royal fans stonden in 2013 en 2015 dagen, zelfs weken (!), op de stoep van het St. Mary’s Hospital in Londen toen Kate Middleton op het punt stond om te bevallen van prins George en prinses Charlotte. Wie datzelfde plan heeft voor de bevalling van de derde spruit van de Britse prins William en zijn vrouw, lijkt pech te gaan hebben.

Lees ook
Kate Middleton is jarig: dit zijn de leukste kiekjes met haar kids

Even normaal nu, jongens
Kate zou naar verluidt namelijk niet in ziekenhuis, maar ‘gewoon’ thuis willen bevallen. Ze zou de chaos die ze ervoer rondom de geboorte van haar eerste twee kinderen op deze manier willen proberen te voorkomen.

Mooi voor het gezin
Volgens ingewijden zou Kate het liefst bevallen in Kensington of Sandringham Palace. Een bron vertelt aan The Express: “Ze heeft het al besproken met William en hij is er erg positief over. Beiden denken ze dat een thuisbevalling ook mooi zou zijn voor de familie, voornamelijk voor George en Charlotte”.

Pers-problems
Tijdens het persen wil Kate per se geen pers, dus. Snap je ‘m nog? William en Kate doen liever geen inbreuk op de dagelijkse gang van zaken van het ziekenhuis waar ze anders zou bevallen. “Ze maakten zich erg druk om de chaos die de eerste twee bevallingen hebben veroorzaakt door de massaal toegestroomde pers die meerdere dagen voor de deur bivakkeerden. Ze willen een herhaling graag voorkomen als dat mogelijk is”, vertelt de bron dicht bij het stel.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP