Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hi-la-risch: Victoria Koblenko deelt haar originele remedie tegen zwangerschapskwaaltje

Hi-la-risch: Victoria Koblenko deelt haar originele remedie tegen zwangerschapskwaaltje

Hi-la-risch: Victoria Koblenko deelt haar originele remedie tegen zwangerschapskwaaltje

Kersverse moeder Victoria Koblenko is nog maar een weekje moeder van haar zoontje Kiy, en is de ins en outs van het moederschap nog volop aan het ontdekken. Eerder deelde ze al een foto van de verzorgingsproducten die ze het meest gebruikt, maar nu deelt de actrice een hilarische foto waarop ze de pijn van een welbekend zwangerschapskwaaltje op creatieve wijze probeert te verminderen.

Koolbladeren
De 35-jarige actrice plaatste een foto op Instagram, waarop ze met twee koolbladeren op haar borsten op bed ligt. Het tafereel ziet er wat vreemd uit, maar het onderschrift legt uit dat ze dit niet zomaar doet. De reden? Koolbladeren zouden de pijn die soms komt kijken bij het geven van borstvoeding verlichten.

Pijn lijden
Ze schrijft onder de foto: “Met dit weer wil je met een bikini van kokosnoten op een wit strand liggen, maar wie borstvoeding wil geven moet pijn lijden. Dan maar #veganpornmet bevroren koolbladeren. Niet grappig, maar @elevchenko heeft er een hele andere kijk op!” Hiermee doelt ze op de foto die haar vriend tegelijkertijd op Instagram plaatste. Hi-la-risch!

Bekijk de foto van Victoria en de reactie van haar vriend Evgeniy hieronder.

Bron: Instagram

Lees ook: