Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heter wordt het niet: Douwe Bob schittert op cover nieuwe L’HOMO

Heter wordt het niet: Douwe Bob schittert op cover nieuwe L’HOMO

Celebs
Heter wordt het niet: Douwe Bob schittert op cover nieuwe L’HOMO

Linda de Mol heeft zojuist onthuld welke mannelijke schoonheid er dit jaar op de cover van L’HOMO schittert. En het is er iemand waar niet alleen de mannen, maar ook wij volop van smullen: Douwe Bob! Grote kans dat je het magazine in huis wilt halen: de zanger gaat namelijk vol-le-dig uit de kleren.

Lees ook
Spot jij het Photoshop-foutje op de vurige cover van de L’HOMO.?

Sexy 
Op het zonnige Curaçao poseert Douwe met niet meer dan een cowboyhoed voor zijn edele delen. Die tattoos, dat gespierde lijf… Daar krijgen we het best een beetje warm van.

Volmondig ‘ja’
Waarom de zanger, die vorig jaar elfde werd op het Eurovisie Songfestival, meteen ja zei toen hij werd gevraagd? Omdat hij, naast dat hij het natuurlijk vleiend vindt dat hij ‘knap genoeg is voor op de cover’, een statement wil maken voor jongeren die moeite hebben met hun geaardheid. Dat zei Douwe vlak na de lancering, die op de Facebookpagina van LINDAnieuws live te volgen was.

‘Niemand hoeft zich te schamen’
Dat niemand zich hoeft te schamen, is de hoofdreden dat Douwe op de cover staat. Dat wil hij dan ook meegeven aan jongeren die niet weten hoe ze zich voelen en niet worden begrepen. ‘Als ik er één jongen of één meisje mee kan helpen, dan is het het waard geweest,’ aldus de zanger.

Eerdere covermodellen
Douwe treedt met zijn cover in de voetsporen van onder anderen Arie Boomsma, Evgeniy Levchenko en een zoenende Tim Hofman en Jan Versteegh. De nieuwe L’HOMO ligt vanaf morgen in de winkels.

Bekijk de achter de schermen-beelden in onderstaande video:

Beeld: ANP, stills uit video.

Shoppen is altijd een goed idee