Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het houdt niet op: is dít de vader van Kylie Jenners kindje?

Het houdt niet op: is dít de vader van Kylie Jenners kindje?

Het houdt niet op: is dít de vader van Kylie Jenners kindje?

Er lijkt geen eind te komen aan de geruchten rondom de Kardashians. Nu praktisch alle zussen zouden zwanger zijn, draait de roddelpers overuren. Kylie Jenner, die zwanger zou zijn van haar huidige vriendje Travis Scott, heeft het nu met haar ex Tyga aan de stok gekregen. De rapper beweert dat hij de vader is van het aanstaande kindje van realityster Kylie Jenner. Dit meldt Hollywood Life.

Lees ook: Babyboom: ook Khloe Kardashian zwanger?

‘Dat is mijn kind!’
Volgens Amerikaanse media zou de 20-jarige Kylie Jenner zwanger zijn van haar vriendje Travis Scott, al heeft de realityster officieel nog niets bevestigd. Kort nadat het nieuws over de zwangerschap van Jenner rondzong, plaatste Tyga een screenshot van het nieuwsbericht met de tekst: ‘Echt niet, dat is mijn kind!’. De rapper verwijderde de Snap kort daarna. Tyga en Kylie Jenner gingen begin dit jaar uit elkaar en de realityster kreeg al snel daarna wat met rapper Travis Scott.

DNA-test
Maar volgens ingewijden heeft Tyga de afgelopen tijd zitten rekenen. “Tyga neigt ernaar om een DNA-test te eisen na de geboorte van de baby om vast te kunnen stellen wie de vader is”, aldus een bron. “Kylie zweert dat het niet zijn kind is maar er is een kleine kans dat het wel zo is”, vervolgt de ingewijde.

Imago
De 27-jarige rapper, die geboren werd als Michael Ray Stevenson, peinst er trouwens niet over om opnieuw een relatie te beginnen met Jenner. Eerder zei de rapper dat het leven van Jenner niet goed bij dat van hem past. “Ze is jonger dan ik en trekt zich veel aan van hoe anderen over haar denken. Ik ben ouder en kan daar makkelijker mee omgaan. Voor haar draait alles om imago.”, zei Tyga eerder.