Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het gaat nu écht gebeuren: OG3NE is vertrokken naar Kiev

Het gaat nu écht gebeuren: OG3NE is vertrokken naar Kiev

Celebs
Het gaat nu écht gebeuren: OG3NE is vertrokken naar Kiev

De dames van OG3NE zijn vanmorgen op het vliegtuig naar Kiev gestapt voor de voorbereidingen op het Eurovisiesongfestival. Onder grote belangstelling van de media checkten de zusjes hun oranje koffers in.

Lees ook
WAUW: OG3NE zingt Songfestivallied voor het eerst live

Aftellen
Lisa, Amy en Shelley Vol nemen volgende week namens Nederland deel aan het Songfestival in Oekraïne met het nummer Lights and Shadows. In Kiev is het trio ingedeeld in de tweede halve finale. De komende week staat volledig in het teken van de repetities.

Kiepkantel-Koos
Presentator Koos van Plateringen was – nog ietwat slaperig, gezien zijn manier van filmen – voor Shownieuws aanwezig bij het vertrek van de meiden vanmorgen:

Nieuw succesnummer?
Na een jarenlange dip voor Nederlandse deelnemers doen de acts uit ons koude kikkerlandje sinds de inzending van Anouk in 2013 bést goede zaken. Anouk werd negende, een jaar later werden The Common Linnets zelfs tweede en vorig jaar scoorde Douwe Bob – na een kleine inzinking in 2015 met Trijntje Oosterhuis – een mooie elfde plek. Hoe ver denk jij dat de meiden van OG3NE het zullen schoppen?

Beluister hieronder het nummer waarmee Lisa, Amy en Shelley hopen de eerste plek te bereiken:

Wil je niets meer missen van Flair? Neem dan nu een abonnement! Dankzij onze speciale lente-aanbieding scoor je maar liefst 10 nummers voor slechts €10.

Shoppen is altijd een goed idee