Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Henny Huisman hangt opníeuw vuile was buiten over ‘vreemdganger’ Marco Borsato: ‘Iedereen wist het’

Henny Huisman hangt opníeuw vuile was buiten over ‘vreemdganger’ Marco Borsato: ‘Iedereen wist het’

Celebs
Henny Huisman hangt opníeuw vuile was buiten over ‘vreemdganger’ Marco Borsato: ‘Iedereen wist het’

Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden dat Marco Borsato (54) het verdrietige nieuws bekendmaakte dat hij en Leontine (53) na een huwelijk van ruim twintig jaar uit elkaar gingen. Daarvoor gaf hij toe een scheve schaats gereden te hebben met Iris Hond (33), maar de pianiste zou niet de enige zijn geweest met wie de zanger een affaire had. Henny Huisman (69) wist dan ook te vertellen dat ‘The Voice’-winnares Maan de Steenwinkel (23) ook in het rijtje thuishoorde en zei destijds dat er ‘nog veel meer verhalen’ naar buiten zouden komen. Spijt had Henny niet van zijn uitspraken. Integendeel, hij hangt nu opnieuw de vuile was buiten.

Henny over ‘vreemdganger’ Marco

Waar Marco’s ontrouw voor het grote publiek als donderslag bij heldere hemel kwam, was het volgens Henny géén verrassing voor mensen in de showbizzwereld. Hij ontdekte Marco in de Soundmixshow en zou daarom dus wel het een en ander van Borsato’s privéleven weten. “Iedereen wist dat hij een vreemdganger was”, aldus de presentator in Party. “Er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor. Ik heb ook iets gehoord over een vrouw waarmee hij zou zijn geweest bij War Child, het goede doel waarvoor hij zich inzet.”

Jokkebrokken

Henny sprak al eerder over Marco’s slippertjes in de media. Hij bevestigde onder meer dat de zanger een avontuurtje heeft beleefd met Maan de Steenwinkel, een gerucht dat al langer de ronde deed. De presentator benadrukt geen spijt te hebben van zijn uitspraken. “Het is ook een beetje uit z’n verband gerukt allemaal. Kijk, iedereen wist dat hij een vreemdganger was. Ik wist dat op een gegeven moment ook. Maar Marco ging er zelf een beetje over jokkebrokken door te stellen dat dat tien jaar geleden was.”

‘Goede zanger, maar vreemdganger’

In maart 2020 zei Henny ‘al jaren te weten over de verschillende affaires van Borsato’. “Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? Doe niet? Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?”, zei hij toen tegen Weekend. Daar hield de presentator het niet bij. “Zo zie je maar, stille wateren… Ik vind het jammer, het ideaalbeeld is weg. En teksten van zijn liedjes slaan op zijn eigen situatie, zoals Dromen Zijn Bedrog. Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger.”

Lees ook
Ex Marco Borsato woedend om geruchten: ‘Wij worden nóóit meer een koppel’

Heftig jaar

Begin 2020 liet Marco weten te kampen met een burn-out en kort erna werd bekend dat hij en Leontine gingen scheiden na een huwelijk van ruim twintig jaar. Na een jaar van de radar te zijn geweest – op een brief aan zijn fanbase na – liet Marco op de valreep van het afgelopen jaar van zich horen. “Vandaag exact een jaar geleden was mijn laatste post”, schreef hij op Instagram. “Dit was het meest verdrietige jaar uit mijn leven. En al is het verdiet nog niet verwerkt. Ik kijk vol vertrouwen naar 2021! Ik wens mijn meest dierbare heel veel liefde en geluk in het nieuwe jaar! Luca, Senna, Jada, Leontine.” Ook de moeder van zijn kinderen lijkt rooskleurig naar het nieuwe jaar te kijken. Waar ze het jaar 2020 vergelijkt met een cocon, ontpopt deze in 2021 volgens de brunette tot een prachtige vlinder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee