Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Henny Huisman geen spijt van uitspraken affaire Marco Borsato en Maan: ‘Weet niet waar je je zo druk over maakt’

Henny Huisman geen spijt van uitspraken affaire Marco Borsato en Maan: ‘Weet niet waar je je zo druk over maakt’

Henny Huisman geen spijt van uitspraken affaire Marco Borsato en Maan: ‘Weet niet waar je je zo druk over maakt’

Een aantal weken geleden besloot Henny Huisman (68) de vuile was buiten te hangen over Marco Borsato (53). De presentator zei dat hij de boeken in zou gaan als een “hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger”. Ook suggereerde Huisman te weten met wie Borsato een scheve schaats gereden zou hebben: de 23-jarige Maan de Steenwinkel. Nu de televisiepersoonlijkheid opnieuw geconfronteerd wordt met zijn verwijtende uitspraken, lijkt duidelijk te worden dat-ie géén spijt heeft.

Geen sorry gezegd tegen Marco Borsato

Wanneer Wilfred Genee (52) voor zijn show op Radio Veronica in gesprek gaat met Henny, besluit hij te vragen naar de pittige uitspraken die de presentator onlangs deed over Marco. “Heb je Borsato nog gebeld?”, vraagt de sportjournalist zich af, waarop Huisman antwoordt: “Heb jij al die mensen die je allemaal beledigd hebt deze week al gebeld?”

‘Echt niet boos’

Van de naaste omgeving van Marco weet Wilfred dat de zanger het “heel erg op prijs zou stellen” als Henny zijn excuses zou aanbieden. “Ik weet niet waar je je nou zo druk over maakt, joh. Hij zal ook echt niet boos op me zijn.”, wuift Huisman het weg. Genee lijkt daarentegen beter te weten. “Nou… ik heb begrepen dat hij het niet zo heel fijn vond”, reageert de radiopresentator. “Maar goed, dat moet je zelf uitzoeken verder. Ik heb je bij deze geadviseerd en als je er verder niets mee wil doen, dan doe je er niks mee, helemaal goed.”

Dalletje

Hoe het momenteel met Marco gaat? “Hij gaat wel door een dalletje”, vertelt muziekproducent John Ewbank (51) erover in de Veronica Ochtendshow. Hij benadrukt dan ook dat het nog te vroeg is om een schrijfsessie met Borsato te starten. “Dit soort dingen moet je niet onderschatten. Ik weet niet of je het zelf weleens mee hebt gemaakt, maar ik heb het om me heen een paar keer gezien en dat kan echt lang duren.”

Einde sprookjeshuwelijk

Begin februari maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De zanger pakte zijn koffers en ging bij zijn moeder in Alkmaar wonen. Hoewel Marco eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren”, liet hij weten. De scheiding is nog niet officieel rond, maar Leontine lijkt al wél de eerste stap naar een definitieve split te hebben gezet door afscheid te nemen van de achternaam Borsato.

Lees ook
Henny Huisman hangt vuile was buiten: ‘Er speelde iets tussen Marco en Maan’

Overspel

Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar “sterker dan ooit”. Maar Marco zou Iris zelfs vorig jaar nog hebben gezien. Ook wordt hij beschuldigd van overspel met andere vrouwen, iets waar Leontine op een bijzonder nare manier achter zou zijn gekomen. Zo zou hij een affaire hebben gehad met een lid van zijn fanclub – wier man een schokkend boekje opendeed – én heeft de zanger volgens Henny Huisman (68) een scheve schaats gereden met Maan de Steenwinkel (23). Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl, ANP | Beeld: Brunopress