Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe ronde, nieuwe kansen: MAFS’ Henk en grote liefde Katja zetten volgende stap in relatie

Nieuwe ronde, nieuwe kansen: MAFS’ Henk en grote liefde Katja zetten volgende stap in relatie

Nieuwe ronde, nieuwe kansen: MAFS’ Henk en grote liefde Katja zetten volgende stap in relatie

De match tussen Henk en Chantal die de ‘MAFS’-deskundigen voor ogen hadden, liep uit op één groot fiasco. Het bleek totaal niet te klikken tussen de twee, maar gelukkig vond Henk na het programma de liefde bij Katja – die notabene aanwezig was op zijn televisiehuwelijk. Intussen heeft het stel de volgende stap gezet in hun relatie.

Volgende stap in relatie

Henk is alweer enige tijd gelukkig met ‘zijn’ Katja en het koppel besloot daarom de volgende stap samen te zetten. “En dan is de dag daar dat ik kan zeggen: jij bent mijn vrouw”, schrijft de voormalig MAFS-kandidaat op Instagram. “Dankjewel Marielle Jongmans voor de geweldige toevoeging op ons geregistreerd partnerschap.”

Fantastische dag

Via nog een andere post laat Henk weten een geweldige dag te hebben gehad. “Wij willen iedereen bedanken voor de lieve woorden, de felicitaties, berichtjes, appjes, telefoontjes en kaartjes!” Helaas is er maar weinig tijd om na te genieten. “Wij hebben genoten en nu maar weer aan het werk.”

Moddergooien

Dat zijn ex-vrouw Chantal niet welkom was op de grote dag, moge duidelijk zijn. Want wat ooit begon als een bruiloft op het eerste gezicht, is geëindigd in heel wat moddergooien. ‘Wenkie’ beweerde namelijk dat haar voormalige man Henk al samen was met zijn huidige vriendin ten tijde van hun huwelijk én dat zijn nieuwe vlam nare woorden in het huwelijksboek heeft achtergelaten.

Lees ook
MAFS’ Rein over contact met Danny, wat er speelde tussen hem en Maik de Boer én een ‘nieuwe vlam’

Niets van waar

Katja zou het nare bericht volgens de blondine hebben geschreven, maar daar is niks van waar volgens Henk. Hij vertelde eerder aan RTL Boulevard dat het om de oud-werkgeefster gaat van zijn vriendin. “Zij heeft dat erin geschreven. Katja was niet eens in de buurt toen ze dit erin schreef. De foto die ernaast staat heeft zij vervolgens ook in dat boek geplakt. Maar Katja was niet bij dat schrijven aanwezig.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door #henkvandeven (@henkvandeven)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door #henkvandeven (@henkvandeven)

Bron: Story.nl | Beeld: still, Instagram