Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Happy new hair! Helga van Leur overspoeld met complimenten voor compleet nieuwe look

Happy new hair! Helga van Leur overspoeld met complimenten voor compleet nieuwe look

Happy new hair! Helga van Leur overspoeld met complimenten voor compleet nieuwe look

Helga van Leur (49) herkennen we natuurlijk aan haar volle haardos en blonde lokken. Maar van die kleur heeft ze nu afscheid genomen. De ex-weervrouw is aan het experimenteren geslagen en met het resultaat weet ze haar volgers blij te verrassen.

Nieuwe look Helga van Leur

In plaats van blonde manen gaat Helga vanaf nu met een grijze coupe door het leven. “Tja, nu kappers gesloten zijn en je je wekenlang schuil kunt houden, moeten we maar eens wat gaan experimenteren”, schrijft ze bij een selfie op Instagram. “Mooi grijs is niet lelijk?”

Prachtig

Het regent complimenten voor de nieuwe look van Helga. “Mooi hoor, je kan het hebben!”, benadrukt een fan. Een andere volger reageert: “Geweldig, knapperd!” Andere volgers noemen haar nieuwe haarkleur “top” en vinden het haar “prachtig” staan.

Schone lucht

In tijden van de coronacrisis staat Helga niet alleen stil bij het feit dat ze niet naar de kapper kan, ook ziet ze de goede kant van al het binnenblijven in. “De CO2-uitstoot is verminderd door de coronamaatregelen en tegelijkertijd is er sprake van een hogedrukgebied met de aanvoer van droge, schone lucht”, zegt ze erover tegen LINDA. “We hebben geen vulkanisch as in de buurt en amper stofdeeltjes van (vlieg)verkeer of industrie. Die combinatie zorgt ervoor dat het nu intens schoon is.”

Lees ook
RTL-weerman dankbaar voor steun en noemt black-out ‘grootste nachtmerrie’

Carrière als weervrouw

Helga van Leur (49) stopte in juni 2017 na twintig jaar als weervrouw bij het RTL Nieuws. De kritiek die ze van kijkers kreeg toen ze voor de camera stond, kon ze soms onvoldoende loslaten. “Ik ben vrij onzeker”, vertelde ze zo’n twee jaar geleden over haar vertrek in het AD. “Doe ik het wel goed? Stel ik niet teleur?” Helga keek daarom iedere uitzending terug en was lang niet altijd tevreden met haar presentatie. “Ik wil veel informatie kwijt in korte tijd en uit enthousiasme ga ik al gauw te snel praten. De kijker kan de draad kwijtraken. Ik denk dat het in die twintig jaar bij RTL vijf keer is voorgekomen dat ik dacht: hupsakee, dit is een 9,5.” Na haar carrière als weervrouw ging Helga lezingen geven over het weer en de psychologie van het klimaat en duurzaamheid, om mensen te laten zien dat ze meer kunnen betekenen voor de toekomst dan ze denken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‪Mijn favoriete chill-plekje… op de zitzak, in de zon, achter het raam met boek en kop thee ? #guiltypleasure‬

Een bericht gedeeld door Helga van Leur ☀️?❄️☔️?⛈ (@helgavanleur) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Op bezoek bij het @knmi_nl in #DeBilt met de vertrouwde ‘weerkaart’ op het plein voor de ingang.

Een bericht gedeeld door Helga van Leur ☀️?❄️☔️?⛈ (@helgavanleur) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‪Mijn tegel ligt er nog! ?? ☀️@rtl4 #hilversum #mediapark

Een bericht gedeeld door Helga van Leur ☀️?❄️☔️?⛈ (@helgavanleur) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl, LINDA.nl | Beeld: ANP, Instagram