Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftige zwangerschapsperiode voor Waylon en Bibi: ‘Bibi kan gewoon niet genieten van dat waar ze zo graag van wil genieten’

Heftige zwangerschapsperiode voor Waylon en Bibi: ‘Bibi kan gewoon niet genieten van dat waar ze zo graag van wil genieten’

Heftige zwangerschapsperiode voor Waylon en Bibi: ‘Bibi kan gewoon niet genieten van dat waar ze zo graag van wil genieten’

Bibi Breijman (30) en Waylon (41) verwachten hun tweede kindje. Maar de zwangerschap van Bibi is allesbehalve een fijne periode. Ze ligt vanwege zware zwangerschapsmisselijkheid de hele dag in een donkere kamer, moet 24/7 overgeven en kan niets verdragen.

Zwangerschapsziekte

Bibi heeft veel last van de zwangerschapsziekte HG (Hyperemesis gravidarum). Tijdens deze ziekte heb je last van een extreme vorm van misselijkheid met overmatig braken. Doordat je geen voedingsstoffen binnenhoudt, droog je uit en val je veel af. Daarom moest Bibi op een gegeven moment naar het ziekenhuis om voedingsstoffen binnen te krijgen. Vriend Waylon vertelt aan RTL Boulevard: “Ze kan geen licht verdragen, alles is te veel.”

Onbegrip

Volgens Waylon zijn er veel mensen die de situatie niet begrijpen. Reacties de hij vaak hoort zijn: “Niet zo zeiken” en “Ik ben ook wel eens misselijk geweest tijdens mijn zwangerschap.’’ Deze reacties zijn echter onterecht in zijn ogen. Hij reageert: “Met alle respect voor ieder verhaal en iedere vrouw in dit geval, maar dit is echt wel anders dan een beetje misselijk zijn.”

Lees ook
Column Bibi: ‘Met koorts en verslagen door de bulten-ellende ligt ze in onze armen’

Gezondheid baby

Waylon maakt zich opnieuw zorgen, maar vertelt dat de eerste zwangerschap van Bibi heftiger was. Toen wisten ze nog niet wat ze konden verwachten. Nu is het stel gelukkig beter voorbereid en kunnen ze makkelijker anticiperen op voortekens. Toch blijft het een heftige situatie voor ze. “Bibi kan gewoon niet genieten van datgene waar zij zo graag van wil genieten.”

Ze hoeven zich gelukkig geen zorgen te maken over de gezondheid van het kindje. De dokter heeft ze uitgelegd dat de baby de ‘perfecte parasiet’ is, die exact opneemt wat hij of zij nodig heeft.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress