Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftige eerste schooldag voor dochter Arie en Romy Boomsma

Heftige eerste schooldag voor dochter Arie en Romy Boomsma

Heftige eerste schooldag voor dochter Arie en Romy Boomsma

Afgelopen dinsdag ging dochtertje Bobby voor het eerst naar school. Wat een vrolijke dag had moeten werden, liep helaas anders. De nacht ervoor werd de vader van Arie plotseling opgenomen in het ziekenhuis. “Ik huilde en was bang hem te verliezen.”

Op Instagram vertelt Arie over de gebeurtenis. “Bobby ging dinsdag voor het eerst naar school. Ze had er al weken zin in. Op het plein wilde ze afscheid van ons nemen, in haar eentje verder lopen; dag mam, dag pap, tot vanmiddag. Maar toen we even later toch samen door de hal liepen kneep ze wat steviger in mijn hand. En toen de kinderen daarna in haar klas een liedje zongen dat iedereen al kende behalve zij, wilde ze misschien achter ons aan komen. Terug naar huis. Maar ze bleef, en ze vond het uiteindelijk fantastisch.”

Snel gehandeld

De nacht ervoor werd Arie’s  vader met spoed opgenomen in het ziekenhuis. “Ik huilde en was bang hem te verliezen”, vertelt Arie. Dankzij het snelle handelen van zijn moeder heeft hij geen permanente schade. “Gisteren mocht hij weer naar huis. Net op tijd om boodschappen te doen, voordat de winkels leeg gehamsterd werden. Ik vraag me bij die Corona hectiek steeds af welke angst bij de mensen groter is; die om zelf besmet te worden, iemand te verliezen, of die om de eigen privileges kwijt te raken. Het bezoeken van events, concerten, musea en cafés. Boodschappen doen. Genoeg te hebben.”

Lees ook
Romy en Arie Boomsma onthullen geslacht van derde kindje

Komen en gaan

Toch probeert Arie positief te denken. “Ik zoek naar optimisme. Bij feminist zie ik beelden van Chinese vrouwen die hun mondkapjes weer af kunnen doen omdat de situatie in Wuhan weer onder controle is. Op een gegeven moment is zo’n gebeurtenis weer voorbij. Zoals de meeste dingen komen én gaan. Zo gaat dat al een tijdje. Ook met bang zijn, leerde onder heel veel meer Jules Deelder ons in dat mooie gedicht voor zijn dochter.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

 

Shoppen is altijd een goed idee