Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftige dag voor BNN presentatrice Geraldine Kemper

Heftige dag voor BNN presentatrice Geraldine Kemper

Heftige dag voor BNN presentatrice Geraldine Kemper

BNN-presentatoren Geraldine Kemper en Jan Versteegh hebben voor opnames van het programma ‘Proefkonijnen’ een spannende stunt gedaan. Met een brommobiel sprongen ze over een sloot en knalden vervolgens met heel wat kracht tegen een boom. Heftig!

Geraldine en Jan plaatsten allebei wat op Instagram over de stunt. Geraldine plaatste een slowmotion filmpje met de tekst: “Daar gaan we! Wat een intense dag. Thanks iedereen die is komen kijken. Thanks stuntteam, brandweer, ambulance, redactie, iedereen die heeft meegeholpen. Mooie sprong voor het nieuwe seizoen @bnnproefkonijn en @jan_versteegh je was geweldig achter het stuur! ❤️”

A video posted by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) on

Jan plaatste een foto van de brommobiel in mid-air met de tekst: “Wat een bizarre dag! Hier hang ik met @geraldine_kemper doodsbang in de lucht. We leven nog!!!”

Proefkonijnen

In het wetenschapsprogramma Proefkonijnen zoeken de presentatoren antwoord op door kijkers gestelde vragen. Deze vragen kunnen soms wat ongewoon zijn en tot maffe stunts zoals deze leiden. Wij zijn benieuwd wat de vraag was!

Lees ook:

Oelala: Kim Feenstra deelt spannend kiekje met Geraldine Kemper

Wow: Valerio Zeno gaat voor compleet nieuwe look!

Alweer twee kandidaten bekend gemaakt voor Expeditie Robinson!

Bron: grazia.nl