Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftig: Gigi Hadid lijdt al twee jaar aan ziekte

Heftig: Gigi Hadid lijdt al twee jaar aan ziekte

Heftig: Gigi Hadid lijdt al twee jaar aan ziekte

Topmodel Gigi Hadid heeft een carrière die in een paar jaar in een flinke stroomversnelling terecht is gekomen. Met roem komt helaas ook veel kritiek en voornamelijk over haar gewicht wordt veel gesproken. Te dun, te dik; alle comments heeft Gigi al wel eens gehoord. Haar lichaam is de afgelopen tijd flink veranderd, en nu heeft de blondine de heftige reden achter deze gewichtsschommelingen onthuld.

Ziekte van Hashimoto
Gigi, die afgelopen week nog op de catwalk schitterden tijdens de Victoria’s Secret Fashionshow, vertelde in een openhartig interview met Teen Vogue, dat ze al twee jaar lijdt aan de Ziekte van Hashimoto. Dit is een vorm van hypothyreoïdie, die je metabolisme vertraagt. Je kunt er onder andere depressies en traagheid van krijgen, wat er weer voor kan zorgen dat je aankomt in gewicht.

Schildklierziekte
In het interview verteld Gigi al twee jaar medicijnen te slikken. ‘Mijn stofwisseling is dit jaar echt heel erg veranderd. Ik heb de Ziekte van Hashimoto; dat is een schildklierziekte. Het is nu twee jaar geleden dat ik ben begonnen met het nemen van medicijnen. De ziekte wordt meestal behandeld met synthetische hormonen die het metabolisme een boost geven, wat er weer voor kan zorgen dat je afvalt.’

Hoe dan ook, wij vinden dat het liefje van Zayn er perféct uitzag op de catwalk! (Die abs!!)

 

Bron: Vogue, Teen Vogue

Lees ook: