Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftig: Beyoncé gewond op podium

Heftig: Beyoncé gewond op podium

Heftig: Beyoncé gewond op podium

‘The show must go on!’ Dat moet Beyonce gedacht hebben toen ze op het podium stond zaterdag in het Brooklyn Barclays Center. Ze trad op tijdens de show van haar man Jay-Z, maar raakte tijdens de show gewond. Ondanks dat maakte Queen B haar optreden gewoon af. Wát een vrouw.

‘Doe maar net alsof je oor bloedt’
Het optreden was voor het Tidal liefdadigheidsconcert van Jay-Z in Brooklyn, New York. De 35-jarige zangeres stond op het podium en haar show was in volle gang, toen ze gewond raakte. De Britse Daily Mail meldt dat de oorbel van de Award winning zangeres uit haar oor werd gerukt door een danser, waardoor haar oor heftig bloedde.

Uitgescheurde oorlel
Maar deze verwonding weerhield Bey er niet van om alsnog een indrukwekkende performance neer te zetten. Tijdens haar nummers ‘Formation’ en ‘Haunted’, was de oorlel van de zangeres al uitgescheurd. Duizenden fans waren dan ook getuige van een vreemde gewaarwording: Beyonce die met bloed langs haar nek de show voortzette.

Hoe de oorbel precies losgerukt is, is niet duidelijk. Een fan plaatste een video van de show van Beyonce op Twitter. Bekijk de video hieronder!

https://twitter.com/Bey_Legion/status/787515564612788224

Bron: Telegraaf, Twitter, Daily Mail.

Lees ook: