Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heerlijke nieuwe Nederlandse komedieserie ‘Papadagen’ in aantocht

Heerlijke nieuwe Nederlandse komedieserie ‘Papadagen’ in aantocht

Celebs
Heerlijke nieuwe Nederlandse komedieserie ‘Papadagen’ in aantocht

We komen er in om, maar hebben er nooit genoeg: series. Hoe heerlijk is het dus, dat er weer een nieuwe parel van Nederlandse bodem in aantocht is, met in de hoofdrollen onder anderen Hajo Bruins, Ruben van der Meer en David Lucieer.

Lees ook
Nieuwe Nederlandse dansfilm brengt je hoofd op hol

Zandbak-meetings
Papadagen volgt een groep vaders die elkaar iedere donderdag ontmoet bij de zandbak in het park. Ondanks hun grote verschillen ontwikkelen de papa’s een vriendschap en steunen ze elkaar in hun drukke, moderne levens. De serie wil op humoristische wijze een beeld schetsen van het moderne ouderschap. Papadagen wordt volgens de makers een “hippe, grootsteedse, achtdelige dramaserie vol humor”.

Lesbische salsalerares
Ook voor Georgina Verbaan is een rol weggelegd. Zij vertolkt de bijrol van de lesbische salsalerares Flora die zorgt voor de nodige spanningen in het huwelijk tussen Martijn (Guido Pollemans) en Merle (Linde van den Heuvel).

Najaar-vermaak
Het scenario is van Tamara Bos, die eerder succesfilms als Minoes en Het Paard van Sinterklaas schreef. AVROTROS zendt het achtdelige eerste seizoen van Papadagen in het najaar van 2017 uit op NPO3.

Beeld: ANP.

Shoppen is altijd een goed idee