Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Huh? Deze ‘Heel Holland Bakt’-deelnemer speelt een rol in ‘The Passion’

Huh? Deze ‘Heel Holland Bakt’-deelnemer speelt een rol in ‘The Passion’

Celebs
Huh? Deze ‘Heel Holland Bakt’-deelnemer speelt een rol in ‘The Passion’

Acteurs, zangers, musicalsterren… Dit zijn doorgaans de personen waar de cast van het jaarlijkse paasspektakel ‘The Passion’ uit bestaat. De komende editie is echter een opvallend iemand gecast; één van de deelnemers van het jongste seizoen van ‘Heel Holland Bakt’. Huh?

Bevestigd

Niemand minder dan deelnemer Maroeska Metz – zonder twijfel het meest spraakmakende personage van het bakprogramma – heeft een rol in de opvoering gekregen. De EO heeft dat bevestigd aan NU.nl na berichtgeving van De Telegraaf. Had dit ons een week geleden (#1april) verteld, en we hadden je niet geloofd…

Hoofdrollen

Edwin Jonker speelt tijdens de opvoering van het verhaal Jezus, Edsilia Rombley is Maria. Wie Metz gaat spelen, willen de betrokken omroepen nog niet bevestigen. “Een kleine hint: Jezus koopt voor het laatste avondmaal brood voor zijn volgelingen”, aldus een woordvoerder.

Negende Passion

Dit jaar wordt The Passion georganiseerd in Dordrecht. Het evenement, dat door miljoenen mensen wordt bekeken en wordt georganiseerd door de omroepen EO en KRO-NCRV, vindt in 2019 voor de negende keer plaats. De editie van 2018 werd in de Amsterdamse Bijlmer georganiseerd. Toen speelden Tommie Christiaan en Glennis Grace de rollen van Jezus en Maria.

Lees ook
Maroeska van ‘Heel Holland bakt’ opgelicht door zakenpartner: ‘Slapeloze nachten’

Kijken!

The Passion 2019 is op 18 april live te zien op NPO1 en te beluisteren via NPO Radio 2. Op 20 en 22 april wordt ook een concertversie van The Passion opgevoerd in Rotterdam Ahoy.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee