Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > HARTVERWARMEND: One Direction steunt Louis Tomlinson na de dood van zijn moeder

HARTVERWARMEND: One Direction steunt Louis Tomlinson na de dood van zijn moeder

HARTVERWARMEND: One Direction steunt Louis Tomlinson na de dood van zijn moeder

Louis Tomlinson – zanger van One Direction – heeft woensdag afscheid moeten nemen van zijn moeder. De hashtag #RIPJohannah ging al snel de wereld rond en ook de andere leden van One Direction denken aan hun beste vriend.

Johannah Deakin overleed woensdag aan leukemie. Ze werd 43 jaar en laat noodgedwongen zeven kinderen achter. Ze was de liefdevolle moeder van Louis Tomlinson (24), Lottie (18), Felicite (16), tweeling Daisy en Phoebe (12) en tweeling Ernest en Doris (2).

Steunbetuigingen

De leden van One Direction zien elkaar niet meer elke dag, maar vanbinnen blijven ze voor eeuwig en altijd broers. Het verlies van Johannah raakt hen en samen zijn ze er voor Louis.

Liam Payne, Niall Horan en zelfs ex-lid Zayn Malik schreven een emotionele tekst op Twitter. Harry Styles liet nog niets van zich horen, maar hij is niet zo actief op social media.

Dochter Lottie deelt een prachtige foto met haar moeder.

lottie

Ook Simon Cowell – dé man achter One Direction – stuurt al zijn liefde naar Louis en zijn familie.

 

Louis werd dit jaar papa van zijn zoontje Freddie. Zijn relatie met mama Briana Jungwirth liep helaas stuk, maar ze blijven nog goede vrienden. Johannah blijft voor altijd in het hart van Briana en ze belooft om goed te zorgen voor Freddie.

Lees ook: