Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hartverwarmend: dochter Estavana Polman na maand herenigd met grote broer

Hartverwarmend: dochter Estavana Polman na maand herenigd met grote broer

Hartverwarmend: dochter Estavana Polman na maand herenigd met grote broer

Na een maand heeft Rafael van der Vaart zijn zoon Damián (13) opgehaald in Hamburg. Ook Jesslynn (2) heeft haar grote broer al die tijd moeten missen en vliegt hem in de armen. Damián verbleef de afgelopen tijd bij zijn moeder Sylvie. Estavana legde het lieve moment vast op camera.

‘Ik kom je nu halen’

In het liveprogramma Beau Blijft Binnen vertelt Rafael over de emotionele hereniging met zijn zoon. In het programma Beau Blijft Binnen vertelt Rafael over het emotionele weerzien met zijn zoon. “Na een maand had ik er genoeg van. Ik zeg: ik kom je nu halen, anders kom ik je ontvoeren.” Damián is ondertussen maar wat blij om weer voet op Deense bodem te zetten. “Hij vindt het fantastisch. Hij is graag hier en is blij om z’n zusje te zien.” De twee vliegen elkaar dan ook meteen in de armen en dat levert lieve beelden op.

Lees ook
Estavana Polman post lieve foto van dochter Jesslynn: ‘Echt een combi van papa en mama’

 

Geen bruiloft

Na de scheiding met Sylvie Meis vond Rafael zijn geluk bij handbalster Estavana Polman (27). De twee zijn sinds 2016 een setje en kregen samen dochtertje Jesslynn. Rafael zou best willen trouwen met Estavana, maar daar denkt zij anders over. Zo vertelde hij destijds in een openhartig interview met Story: ‘Het is Estavana die tegen mij roept: ‘Je trouwt maar één keer en dat huwelijk heb je al verkloot!” Om die reden wil ze niet trouwen, aldus Rafael. ‘Dat vind ik humor. (…) En misschien heeft ze ook wel gelijk. Het huwelijk is slechts een briefje. Het zou niets toevoegen. We hebben een prachtig leven. Ook zonder dat jawoord.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders