Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hartsvriendin Barbie maakt zich zorgen: ‘Ze noemde haar leven ‘een hel”

Hartsvriendin Barbie maakt zich zorgen: ‘Ze noemde haar leven ‘een hel”

Celebs
Hartsvriendin Barbie maakt zich zorgen: ‘Ze noemde haar leven ‘een hel”

Zes politieagenten kwamen vorige week ’s nachts aan de deur van de woning in Leusden die Samantha ‘Barbie’ de Jong als haar thuis beschouwde: het huis van haar nieuwe liefde Jordi. Reden was een hulpkreet die volgens één van haar vriendinnen bij Samantha vandaan kwam. Ze wilden haar bevrijden, maar daar gearriveerd wachtte een verrassing…

Lees ook
Barbie neemt moeilijkste beslissing van haar leven: ‘De kinderen gaan naar Michael’

‘De situatie liep uit de hand

Nancha, die al drie jaar innig bevriend is met Samantha, vertelt met trillende stem waarom ze zo bezorgd is over haar vriendin sinds ze een relatie had met Jordi. “Ik heb begin januari, toen Sam en ik met onze kinderen op vakantie waren in Ponypark Slagharen, met eigen ogen gezien hoe ze met elkaar omgaan. Dus het verbaasde me dan ook niet toen ik afgelopen week meerdere WhatsApp’jes van Sam kreeg waarin ze schreef dat de situatie met Jordi danig uit de hand liep (de precieze omschrijving is Story bekend, maar wordt uit privacyoverwegingen niet nader beschreven – red.).”

Hel

“Toen ik Sam later aan de lijn kreeg, schrok ik van wat ze allemaal zei. Ik kon niet anders concluderen dan dat Sam op dat moment ter plekke acuut hulp nodig had. Ze noemde haar leven ‘een hel’ en zei dat ze het moeilijk vond om daar weg te gaan”, aldus Samantha’s goede vriendin.

Weer alleen

Vorige week werd bekend dat Jordi en Barbie een punt achter hun relatie hebben gezet. Maar of dat Barbie’s leven ten goede zal komen…?

Lees het hele artikel in Story editie 9. Nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Edwin Smulders

Shoppen is altijd een goed idee