Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nostalgie: ‘Hart in Aktie’ keert definitief terug op SBS, mét Wendy van Dijk!

Nostalgie: ‘Hart in Aktie’ keert definitief terug op SBS, mét Wendy van Dijk!

Celebs
Nostalgie: ‘Hart in Aktie’ keert definitief terug op SBS, mét Wendy van Dijk!

Het succesvolle programma ‘Hart in Aktie’, dat van 2000 tot 2006 werd gepresenteerd door Wendy van Dijk, keert definitief terug op televisie. SBS deelt vandaag een oproep waarin de presentatrice kandidaten zoekt voor de show, waarin zij problemen helpt op te lossen.

Oproep

“Ruim vijftien jaar geleden maakte ik met hart en ziel een programma waarbij we mensen met de meest uiteenlopende problemen mochten helpen, Hart in Aktie. Met plezier en trots mag ik aankondigen dat het programma terugkeert”, vertelt Wendy. De presentatrice roept in de video mensen op die hulp kunnen gebruiken bij een probleem. “We willen proberen om echt het verschil te maken in hun leven.”

Nieuw avontuur met nostalgisch tintje

Van Dijk was tot 2006 te zien in het programma, dat in 2003 de Gouden Televizier-Ring won. Toen de presentatrice een overstap maakte naar RTL, werd de presentatie overgenomen door Natasja Froger, Leontine Borsato en Airen Mylene. Eerder dit jaar liet Van Dijk weten weer een contract te hebben getekend bij Talpa.

Lees ook
Wendy van Dijk trekt stekker uit social media: ‘Even echte aandacht voor elkaar’

Meer oude toppers

De geruchten gingen al langer dat Hart in Aktie terug zou keren op televisie. Eerder zond SBS al een kandidatenoproep uit, maar zij konden een definitieve terugkeer nog niet bevestigen. Momenteel wordt er door SBS ook nieuw leven ingeblazen in de formats Lingo en Man Bijt Hond.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee