Je bent hier: Home > Celebs > Zien: zoon Meghan en Harry al flink gegroeid op opgedoken kerstfoto Britse royals

Zien: zoon Meghan en Harry al flink gegroeid op opgedoken kerstfoto Britse royals

Celebs
Zien: zoon Meghan en Harry al flink gegroeid op opgedoken kerstfoto Britse royals

Dat de zoon van prins Harry (35) en Meghan Markle (38) groeit als kool, blijkt uit een nieuwe foto van het stralende gezin. Met de feestdagen om de hoek is er een schattig kerstkiekje opgedoken.

Op de foto is te zien hoe de hertog en hertogin van Sussex zich lachend op de achtergrond bevinden en baby Archie duidelijk de show steelt. Het jochie zit dicht bij de camera en kijkt er dan ook recht in. “Merry Christmas and a happy new year”, zo staat er in gouden letters bij de foto.

Meghan en Harry in Amerika

Eerder liet een woordvoerder van Buckingham Palace weten dat Harry en Meghan de feestdagen niet doorbrengen in Engeland. De twee gaan volgens het officiële persbericht voor een low-key viering van de feestdagen in Amerika, samen met de moeder van de hertogin: Doria Ragland.

Officiële kerstkaart?

Of het opgedoken kiekje van het drietal een officiële kerstkaart is van het gezin, is helaas onbekend. De foto circuleert ineens op het wereldwijde web, en werd onder andere gedeeld op het account van The Queen’s Commonwealth Trust.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Liefdesverhaal

In november 2017 maakten Harry en Meghan bekend verloofd te zijn; een paar maanden later – in mei 2018 – gaven de twee elkaar het jawoord. Een jaar later, op 6 mei 2019, werd hun liefde bezegeld met een zoon: Archie.

Lees ook
Britse royals verrassen fans met niet eerder vertoonde trouwfoto Harry en Meghan

Baby nummer twee?

Er wordt al een tijdje gefluisterd dat de hertogin van Sussex opnieuw zwanger is. Onlangs kwamen foto’s naar buiten die dat vermoeden nog sterker maakten. Tijdens het Festival of Remembrance in de Royal Albert Hall kwam Meghan ten tonele in een jurk die precies vanaf haar taille wijd uitliep. Omdat de hertogin haar eerste zwangerschap strategisch verhulde met jassen en jurken, houden royalty watchers haar kledingkeuze nauwlettend in de gaten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: ANP, Twitter

Shoppen is altijd een goed idee