Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hoe schattig: Harry en Meghan laten voor het eerst het gezicht van dochtertje Lilibet zien

Hoe schattig: Harry en Meghan laten voor het eerst het gezicht van dochtertje Lilibet zien

Hoe schattig: Harry en Meghan laten voor het eerst het gezicht van dochtertje Lilibet zien
Vanavond is het kerstavond. Waar velen een appje sturen met kerstwensen, doen Harry (37) en Meghan (40) dit gewoon op de ‘ouderwetse’ manier. Het koppel stuurt hun kerstwensen middels een prachtige kerstkaart. Op de kaart staat een foto van het gezin, met voor het eerst dochtertje Lilibet goed in beeld.

Kerstkaart

Afgelopen juni werden Harry en Meghan ouders van dochtertje Lilibet. Op de kerstkaart is te zien dat Meghan, Lilibet vrolijk boven haar hoofd in de lucht houdt. Ook is te zien dat de tweejarige Archie de prachtige rode haren van zijn vader heeft geërfd. Op de kaart is geschreven: “Dit jaar, 2021, verwelkomden wij onze dochter, Lilibet, op deze wereld. Archie maakte ons ‘mama’ en ‘papa’, en Lili maakte ons een gezin. We wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig nieuw jaar toe.”

Lees ook
Leuk babynieuws: Simon en AnneMarie Keizer ouders geworden van tweede kindje

Fotograaf

Harry en Meghan hebben volgens de krant The Sun de kerstkaart naar vrienden en familie gestuurd. De foto is een wat oudere foto die gemaakt is tijden hun zomervakantie in hun villa in Californië. De fotograaf, die het prachtige familieportret maakte, is Lexi Lubormirski. Ook hij deelt het schattige kiekje op zijn Instagram, daarbij schrijft hij: “Een dag vol intens geluk”. Dit was niet de eerste keer dat de fotograaf Harry en Meghan vast legde. Op de huwelijksceremonie van het koppel was hij ook aanwezig. De twee zijn al jaren bevriend met Lubormirski.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alexi Lubomirski (@alexilubomirski)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: ANP