Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Harry en Meghan gaan samenwonen’

‘Harry en Meghan gaan samenwonen’

‘Harry en Meghan gaan samenwonen’

Sinds hun relatie afgelopen november bevestigd werd door het paleis, gonst het van de geruchten over de Britse prins Harry (32) en Suits-actrice Meghan Markle (35). Zo zouden een verloving, bruiloft en zelfs kinderen niet lang op zich laten wachten. Een logische eerste stap, samenwonen, lijkt nu daadwerkelijk te gaan gebeuren.

Lees ook
WOW! Meghan Markle ontwerpt haar eigen kledinglijn

Haastige spoed
In een buitenverblijf van het Londense Kensington Palace – de voormalige woning van prinses Diana – wordt momenteel razenddruk verbouwd aan een nieuw appartement voor Harry, die de bouwplaats zelf bijzonder vaak schijnt te bezoeken. ‘Het is ongelooflijk hoe vaak hij daar rondhangt,’ aldus een ingewijde afgelopen weekend in de Britse kranten. ‘Hij blijft maar vragen wanneer het klaar is. Het lijkt wel of hij enorme haast heeft om te gaan samenwonen…’ Britse royaltydeskundigen denken dat Harry’s haast maar één ding kan betekenen: dat er op zeer korte termijn een verloving wordt aangekondigd.

Buur-broers
De Amerikaanse Meghan woont officieel in Canada, maar is sinds ze samen is met Harry zeer vaak in Engeland te vinden. Ze ‘logeert’ dan in Harry’s huidige appartement, dat twee slaapkamers telt en ook in het gigantische Kensington Palace te vinden is. Harry’s nieuwe stulpje in het paleis bevindt zich pal naast het enorme vertrek waar prins William, Kate en hun kinderen zich in september zullen vestigen. Zij verhuizen terug naar Londen omdat prins George na komende zomer voor het eerst naar de kleuterschool gaat.

Bron: Mirror