Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Video: Wietze van Qmusic vertelt live dat hij vader wordt!

Video: Wietze van Qmusic vertelt live dat hij vader wordt!

Celebs
Video: Wietze van Qmusic vertelt live dat hij vader wordt!

Vanochtend vond er een heel speciaal moment plaats op de radio, want Wietze de Jager kondigde aan dat hij vader wordt. Hij en zijn vrouw Lieke verwachten hun eerste kindje. Live op de radio deelde hij het nieuws met alle luisteraars van zijn ochtendshow Mattie & Wietze. 

‘We hebben de twaalf weken gehad, het ziet er top en gezond uit. Ik geloofde het nog niet en ik geloof het nog steeds niet,’ vertelt Wietze dolgelukkig.

 

Dubbele gevoelens bij Mattie

Het feit dat Wietze het moment deelde in de radioshow met Mattie, wekte uiteraard dubbele gevoelens op. Onlangs werd bekend dat Mattie niet de biologische vader is van zijn tweeling. Nieuws dat hard aankwam en uiteraard ligt het onderwerp nog steeds gevoelig. Maar, zo zegt hij in de show: ‘Ik meen uit de grond van mijn hart dat ik het fantastisch vind, ik weet hoe groot je wens was. Ik wil niet dat mensen jou gaan feliciteren en vervolgens een arm om mij heen slaan.’

Hij voegt nog kort toe: ‘Het gaat goed met me, het onderwerp heeft inderdaad een bepaalde lading, maar dit is jullie geluk. Ik wil er niet in genoemd worden. Ik vind het supermooi voor jullie!’

Als klap op de vuurpijl maakt Mattie ook nog een grapje op het einde vol zelfspot. Bekijk het filmpje om te zien hoe het allemaal live gebeurde.

 

 

Shoppen is altijd een goed idee